Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki?
De ezt vele kell megbeszélned!!!!!!!!!!!!!
És ha ennyi idő után ti nem tudjátok ezeket megbeszélni, akkor lehet szakítani!
Srác létemre NEM értek egyet a pároddal.
Amúgy is ha én a haverokkal partyzok oda minek vinném a nőm? Legalább lehetne beszélni a haverokkal férfiaknak való témákról (ha érted mire célzok) :)
Meg amúgy is amint ítad: leissza magát stb... (fő, hogy vonzó)
Mi a francért akarná, hogy ott legyél???????? BOCS DE EZ HÜLYE!
Amúgy is minél jobban rá száll egy férfi a nőre annál nagyobb papucsnak meg lúzernak tartom.
Az azért elég gáz, ha valaki 1 vagy 2 hetet nem bír ki a nője nélkül. Küldeném anyucihoz vissza a francba az ilyet.
Amugy is a női party sokkal izgibb és inkább abba mennék. Sok nő közé haverkodni az a jóóó és nem mindennapi!
Nem érdemli meg, hogy sírj miatta. Keress inkább egy igazi férfit!
26 F
Köszi a választ :)
elég sokszor vannak együtt,sőőőt...:) szerintem túl sokat is...amikor ketten akarunk náluk lenni sose megy mert valamelyik pasi a társaságából mindig ott van :)
itt aki annyit nem találkozik a társaságával,az én vagyok:) bejárós vagyok egy olyan suliba ahol igazából barátaim sincsenek,nagyon ritkán találkozok egy héten 1x-1x a többiekkel...
Próbáltam vele beszélni! Megmondtam neki,ez így nem jó,valamin változtatni kell,ha folyton csak engem állít választás elé,mert úgy gondolja az alap dolog,hogy ő nem jön ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!