Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Egy hónap híján leszünk a barátommal 2 éve együtt.Azt tudni kell rólunk,hogy két külön társasághoz "tartozunk".Szeretem a barátait,de ők csak fiúk.Nekem inkább lányok vannak.Szóval,külön városban élünk az út nem sok,15 perc egymástól.Előfordult már a 2 év alatt,hogy mindkét társaság bulit csinált.Szülinap,névnap,ünnep stb. miatt,ugyan azon a napon,és választanom kellett hová menjek..az én társaságomba,ahol foglalkoznak velem,szeretnek,vagy egy olyanba,ahol beszólogatnak,ha táncolok,vagy nem foglalkozik velem senki,még a barátom se.Voltam olyan hülye hogy inkább a barátomhoz mentem...úgy voltam vele,hogy "legalább" vele lehetek...Na ez megtörtént rengetegszer és a vége mindig az volt,hogy vagy volt valami balhé,vagy a barátommal veszekedtünk,vagy egyszerűen csak nem foglalkozott velem.Ő elaludt,én sírtam.Ez mindig így volt.Na éppenséggel most lesz a hétvégén egy buli,ahol tavaly ilyenkor épp azért nem voltam,mert barátom legjobb haverja is épp akkor tartotta a bulit,mint az én társaságom...Most ugyan így van egyszerre tartják,de mondtam,én nem választok...megint..rosszul döntenék.mondtam barátomnak,válasszon kivel akar lenni..velük vagy velem,na ebből lett egy szép nagy veszekedés,hogy én mért kérem hogy válasszon...azért mert én megtettem! És őt választottam.De ő erre nem képes...ő inkább odamegy,dögrészegre issza magát,és nem találkozunk csak a másik hétvégén...jogosan akadtam ki rá,vagy túlreagálom?
2013. okt. 21. 20:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten jogos. Bár ez attól is függ, hogy milyen gyakran van a barátaival.
2013. okt. 21. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Jogos!
2013. okt. 21. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:

De ezt vele kell megbeszélned!!!!!!!!!!!!!

És ha ennyi idő után ti nem tudjátok ezeket megbeszélni, akkor lehet szakítani!

2013. okt. 21. 20:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Jogos. Én nem is szívesen lennék egy ilyen kapcsolatban. Elég önzőnek tűnik a pasid :(
2013. okt. 21. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:

Srác létemre NEM értek egyet a pároddal.

Amúgy is ha én a haverokkal partyzok oda minek vinném a nőm? Legalább lehetne beszélni a haverokkal férfiaknak való témákról (ha érted mire célzok) :)

Meg amúgy is amint ítad: leissza magát stb... (fő, hogy vonzó)

Mi a francért akarná, hogy ott legyél???????? BOCS DE EZ HÜLYE!

Amúgy is minél jobban rá száll egy férfi a nőre annál nagyobb papucsnak meg lúzernak tartom.

Az azért elég gáz, ha valaki 1 vagy 2 hetet nem bír ki a nője nélkül. Küldeném anyucihoz vissza a francba az ilyet.

Amugy is a női party sokkal izgibb és inkább abba mennék. Sok nő közé haverkodni az a jóóó és nem mindennapi!

Nem érdemli meg, hogy sírj miatta. Keress inkább egy igazi férfit!

26 F

2013. okt. 21. 21:08
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem beszéljétek meg, állapodjatok meg valamiben hogy egyszer te mész velük, de akkor a következő héten ő menjen veled, illetve legyen olyan hétvége hogy mindenki a saját társaságával megy, stb
2013. okt. 21. 21:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Nàlam szakitook a bunkosàg.
2013. okt. 21. 22:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

elég sokszor vannak együtt,sőőőt...:) szerintem túl sokat is...amikor ketten akarunk náluk lenni sose megy mert valamelyik pasi a társaságából mindig ott van :)

itt aki annyit nem találkozik a társaságával,az én vagyok:) bejárós vagyok egy olyan suliba ahol igazából barátaim sincsenek,nagyon ritkán találkozok egy héten 1x-1x a többiekkel...

Próbáltam vele beszélni! Megmondtam neki,ez így nem jó,valamin változtatni kell,ha folyton csak engem állít választás elé,mert úgy gondolja az alap dolog,hogy ő nem jön ide.

2013. okt. 22. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!