Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki, vagy túlreagáltam?
Sziasztok!
A párommal 3éve vagyunk együtt, de mostanában annyira megváltozott. Folyton a haverjainál van(főleg egynél- aki köztudottan gyűlöl is, és ellenem hangolja) Vasárnap mindketten fáradtak voltunk, dolgoztunk, ezért nem találkoztunk. Megbeszéltük, hogy akkor hétfőn, vagyis tegnap akkor mindenképp találkozunk. Erre tegnap 5kor közli velem, hogy ő most megy át a haverjához, és h ne hisztizzek, csak arról volt szó, h csak lehet h talizunk.... közbe meg ő eröltette h talizzunk mindenképp... És persze más programokat lemondtam miatta, mert tökre vártam, h együtt legyünk végre...Azóta is ott van a barátjánál semmi életjelet nem adott magáról, csak egy sms-t írt, h remélem ma ráérsz kicsim talizzunk... Na pff... ezek után én biztos nem szeretnék vele találkozni. Ötletek esetleg mit tegyek? (ez már nem előszöri eset)
Köszönöm a válaszokat! :) 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!