Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődhettem meg?

Figyelt kérdés

Voltunk egy koncerten.Ahol a felnőtt tarsasagbol en voltam a legfiatalabb.A barátomnak a legjobb barátja állandóan igy hivott engem: Töki,haver,néha szólitott a nevemen.

Allitólag csak viccböl,azt gondolom,h nem szekálásból mondta,csak egy idő után már elegem lett belőle,mert a tarsasagban voltak meg gyerekek is es csak rajuk használta ezeket a jelzőket rajtam kivül.

Es en ugy ereztem hogy ugy kezel mint egy hülyegyereket.

Es kissé erelyesen raszoltam,hogy engem legyszi ne becezgess mar .Erre meg meg ö volt megsertodve es meg a barátom is mellé állt mert nem értik meg hogy ez engem zavart. Es ö nem is vedett meg.

2013. szept. 16. 01:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérdés hogy mennyivel voltál fiatalabb. :) Szerintem nem rossz szándékból mondta, valószínűleg csak nem tudta még megjegyezni a nevedet. :)
2013. szept. 16. 01:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Hú, hát én megértem a srác helyzetét( a barátét). Velem is volt már, hogy egyszer olyan társaságba mentem haverokkal, ahol az emberek felét nem ismertem, így a nevükön se tudtam szólítani őket. Szerintem ez lehetett a gond.

Nyilván zavart téged, de szerintem csak túlreagáltad. Nem kell az ilyen helyzetekbe sokkal többet beleképzelni, mint amilyennek látszanak elsőre. :D

2013. szept. 16. 01:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen Búzákkal ne foglalkozz:) de ugye te nem vagy Búza?:D
2013. szept. 16. 01:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Már régóta ismeri mindenki a másikat,és 10 en voltunk Ebből 6 felnőtt.Ráadásul ez egy közös nyaralás volt. És csak engem hívott így senki mást .én tisztelettel beszéltem hozzá,nem bántottam meg.
2013. szept. 16. 01:38
 5/6 anonim ***** válasza:

francokat jogosan.

elvesztetted a játszmát.

akkor lettél volna alapos,ha megtudod a nevét és következetesen más néven szólítod folyamatosan.

aztán ha szól érte,hogy hét töki laci a nevem,akkor meg ráteszel egy lapáttal,hogy jah bocs,de olyan átlag fejed van,hogy mindig összekeverlek.

vagyis visszaoltod a francba és totál megkisebbíted,nem pitcsogsz mint egy rossz ku-rva.

ha pedig emberkedsz,akkor meg mi a francért vársz bevédést?

ezt sem értem.

örülnöd kellene,hogy tisztáztad a felállást és lekopott a francba,nem elemezgetni a helyzetet.

2013. szept. 16. 02:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha egy társaságba valaki a szövegével zavar, legyen az idősebb vagy fiatalabb nálam, megfelelő hangnemben közlöm vele. Ha ő megsértődik, legyen az ő baja. Nekem nem érdemes megsértődnöm, mert az nekem is rossz.
2013. szept. 16. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!