Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan sértődhettem meg?
Voltunk egy koncerten.Ahol a felnőtt tarsasagbol en voltam a legfiatalabb.A barátomnak a legjobb barátja állandóan igy hivott engem: Töki,haver,néha szólitott a nevemen.
Allitólag csak viccböl,azt gondolom,h nem szekálásból mondta,csak egy idő után már elegem lett belőle,mert a tarsasagban voltak meg gyerekek is es csak rajuk használta ezeket a jelzőket rajtam kivül.
Es en ugy ereztem hogy ugy kezel mint egy hülyegyereket.
Es kissé erelyesen raszoltam,hogy engem legyszi ne becezgess mar .Erre meg meg ö volt megsertodve es meg a barátom is mellé állt mert nem értik meg hogy ez engem zavart. Es ö nem is vedett meg.
Hú, hát én megértem a srác helyzetét( a barátét). Velem is volt már, hogy egyszer olyan társaságba mentem haverokkal, ahol az emberek felét nem ismertem, így a nevükön se tudtam szólítani őket. Szerintem ez lehetett a gond.
Nyilván zavart téged, de szerintem csak túlreagáltad. Nem kell az ilyen helyzetekbe sokkal többet beleképzelni, mint amilyennek látszanak elsőre. :D
francokat jogosan.
elvesztetted a játszmát.
akkor lettél volna alapos,ha megtudod a nevét és következetesen más néven szólítod folyamatosan.
aztán ha szól érte,hogy hét töki laci a nevem,akkor meg ráteszel egy lapáttal,hogy jah bocs,de olyan átlag fejed van,hogy mindig összekeverlek.
vagyis visszaoltod a francba és totál megkisebbíted,nem pitcsogsz mint egy rossz ku-rva.
ha pedig emberkedsz,akkor meg mi a francért vársz bevédést?
ezt sem értem.
örülnöd kellene,hogy tisztáztad a felállást és lekopott a francba,nem elemezgetni a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!