Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan feltételezem arról a csajról hogy r. i. b. a. n. c. aki első randin lepippant a Deák téren?
Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatot akarok nem egy ágyrajáró cafkát. Tegnap randiztam egy csajjal, először normálisnak tűnt nem volt ribi kinézete se. De mikor éjfél fele kiültünk a Deák térre elmezdett beszélni az intim pirszingjéről, aztán rányúlt a lőcsömre és lepippantott. Jogosan feltételezem hogy ismét egy ribibe futottam bele.2013. szept. 10. 18:08
1/17 anonim válasza:
Mi ebben a ribiség? Talán nem élvezted?!
2/17 anonim válasza:
A történetben nem értem miért van kiemelve a Deák tér...
4/17 anonim válasza:
jogosan átpasszolhatnád nekem, ha nem tetszik
6/17 Christiano Ronaldo válasza:
Hát az 100% hogy az lány értékrendjében brutális hibák vannak, meg az is biztos hogy ribi, de attól még lehet nem rossz ember XD
Szóval ha nem bánod hogy esetleg több tucat ember tömte be eddig minden lukát, adhatsz egy esélyt annak hogy jobban megismered XXD Nem szabad elítélni senkit :DDD Még a ribiket se XD
7/17 A kérdező kommentje:
Mert a Deák téren történt.
2013. szept. 10. 18:10
9/17 anonim válasza:
Hát, nem a leghétköznapibb módja a szimpátia kiépítésének, de nem hiszem, hogy ilyen mocskos szavakkal kéne illetned őt.
10/17 anonim válasza:
Te is nagyon elkötelezett lehetsz a komoly kapcsolat mellett amikor hagyod, hogy leszopjon, másnap pedig itt értetlenkedsz.
Ja és, ha intim piercingje van akkor igen, az amire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!