Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan feltételezem arról a csajról hogy r. i. b. a. n. c. aki első randin lepippant a Deák téren?
Na bazzeg ember ilyet kihagyni.
Szégyelld el magad.
Jaj de sajnállak tényleg...
Nekem meg első randin csókot sem szoktak engedni. Tényleg rosszfiúvá kell válnom, ez így nem mehet tovább.
Érdekes egy láenyzó..:D
Én az első randin max csak a csókot engedem, de azt is csak akkor, ha nagyon bejön a csávó..
18/L
Sztereotípia matek kurzus #2:
Lányok és fiúk! Fiúk és lányok!
Hadd végezzem el én a matekot, mert látom, itt egyeseknek nem megy...
Adott:
Az az általános baromság leng a levegőbe, hogy
- "Fiúknál oké, ha sok lányt megdöngetnek."
- "A lányoknak nem szabad pasizni, mert különben r1bik."
Következtetés a fiúk sokkal többször fekszenek le valakivel, mint a lányok.
(Figyelj, mert csalok!)
Egy csajhoz többnyire egy fiú jár OK? (a hármas fogatok átlaga is ezt mutatja)
Akkor a többi fiú, akire nem jut lány kivel fekszik össze?
Na ugye, hogy nem jön ki a matek!?!
Ler1bancoznál / lestr1ciznél egy pasit, mert sok lánnyal csinálja? Nem? Akkor a nőket miért?
Szóval elég ebbél a r1bancozás baromságból!
A csajok is annyira, vagy jobban akarják a szexet, mint a pasik, csak nekik eggyel több gondjuk is lehet belőle, ha nem védekeznek megfelelően. Ettől még ugyan annyi nő fekszik le pasival, mint amennyi pasi fekszik le nővel. OKés?
Azért mert a te egy éjszakásod menő, attól a másik még nem "r1bancabb", mint te. Ugyan akkora r1banc vagy, mint a másik. (Kivéve persze, ha pénzt kér érte, de akkor szintúgy te is benne vagy és fizetsz neki.)
A matek kurzus vége.
Kicsöngettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!