Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan feltételezem arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan feltételezem arról a csajról hogy r. i. b. a. n. c. aki első randin lepippant a Deák téren?

Figyelt kérdés
Komoly kapcsolatot akarok nem egy ágyrajáró cafkát. Tegnap randiztam egy csajjal, először normálisnak tűnt nem volt ribi kinézete se. De mikor éjfél fele kiültünk a Deák térre elmezdett beszélni az intim pirszingjéről, aztán rányúlt a lőcsömre és lepippantott. Jogosan feltételezem hogy ismét egy ribibe futottam bele.

2013. szept. 10. 18:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem dugtam meg.
2013. szept. 10. 18:16
 12/17 anonim ***** válasza:

Na bazzeg ember ilyet kihagyni.

Szégyelld el magad.

2013. szept. 10. 18:19
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de sajnállak tényleg...

Nekem meg első randin csókot sem szoktak engedni. Tényleg rosszfiúvá kell válnom, ez így nem mehet tovább.

2013. szept. 10. 18:21
 14/17 anonim ***** válasza:
2013. szept. 10. 18:28
 15/17 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Oké, hívjuk a csajt ribinek, viszont téged is el kéne nevezni valahogy, kedves kérdező, hiszen hagytad magad. Mondhattál volna nemet is.
2013. szept. 10. 18:40
 16/17 anonim ***** válasza:

Érdekes egy láenyzó..:D

Én az első randin max csak a csókot engedem, de azt is csak akkor, ha nagyon bejön a csávó..

18/L

2013. szept. 10. 20:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Sztereotípia matek kurzus #2:

Lányok és fiúk! Fiúk és lányok!

Hadd végezzem el én a matekot, mert látom, itt egyeseknek nem megy...

Adott:

Az az általános baromság leng a levegőbe, hogy

- "Fiúknál oké, ha sok lányt megdöngetnek."

- "A lányoknak nem szabad pasizni, mert különben r1bik."

Következtetés a fiúk sokkal többször fekszenek le valakivel, mint a lányok.

(Figyelj, mert csalok!)

Egy csajhoz többnyire egy fiú jár OK? (a hármas fogatok átlaga is ezt mutatja)

Akkor a többi fiú, akire nem jut lány kivel fekszik össze?

Na ugye, hogy nem jön ki a matek!?!

Ler1bancoznál / lestr1ciznél egy pasit, mert sok lánnyal csinálja? Nem? Akkor a nőket miért?

Szóval elég ebbél a r1bancozás baromságból!

A csajok is annyira, vagy jobban akarják a szexet, mint a pasik, csak nekik eggyel több gondjuk is lehet belőle, ha nem védekeznek megfelelően. Ettől még ugyan annyi nő fekszik le pasival, mint amennyi pasi fekszik le nővel. OKés?

Azért mert a te egy éjszakásod menő, attól a másik még nem "r1bancabb", mint te. Ugyan akkora r1banc vagy, mint a másik. (Kivéve persze, ha pénzt kér érte, de akkor szintúgy te is benne vagy és fizetsz neki.)

A matek kurzus vége.

Kicsöngettek.

2013. szept. 11. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!