Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan haragudott meg rám?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragudott meg rám? (többi lent)

Figyelt kérdés

Annyi a lényeg, hogy én és a barátnőm munkanélküliek vagyunk. Én kinéztem magamnak egy állást és jelentkeztem rá. Majd továbbítottam neki az állást, mert tudtam, hogy nagyon szereti ezt a munkakört. Ezek után fel volt háborodva, hogy olyan állásra jelentkezek ami neki az egyik álommelója és nem akarja, hogy elvegyem tőle, úgy hogy van nekem rendes szakmám(amiben nem tudok elhelyezkedni). Azt akarja, hogy felejtsem el ezt az állást. Nekem kéne a meló mert eléggé rossz anyagi helyzetben élek a szüleimmel, épp ezért (szerintem) megérthetné a helyzetemet. Szóval nem tudom mi legyen. Azt mondta, ha nekem összejön a meló és neki nem akkor soha többé nem szól hozzám. Mit tanácsoltok mi legyen?

F/20

2013. aug. 30. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakit igazán szeretek, örülök, az ő sikerének és boldogságának. Beszéljétek meg. :)
2013. aug. 30. 11:26
 2/9 anonim ***** válasza:
33%

"én és a barátnőm munkanélküliek vagyunk."

Kamu kérdés... Magyarországon nincs munkanélküliség...

2013. aug. 30. 11:27
 3/9 ASOT ***** válasza:

Ezt ez értetlen, éretlen gonosz lányt..istenem ez sem 2 lábbal jár földön.

Szerintem te csak várjál, neki kell felfognia a dolgokat és megértenie.

4/9 anonim ***** válasza:
a barátnőd egy hisztis p*csa!!! még ő mondja meg,hogy mit dolgozz? hát én nem hagynám magam.
 5/9 anonim ***** válasza:
Elég gyerekesen viselkedik. Ha neked szükséged van sürgősen az állásra és ezt barátként nem tudja elfogadni akkor nem is igazi barát.
2013. aug. 30. 11:29
 6/9 anonim ***** válasza:

nem, örülnie kéne a sikerednek

esetleg ő is próbálja meg, de ilyenen ne akadjon ki

2013. aug. 30. 11:34
 7/9 anonim ***** válasza:
a barátnőd...örülnie kellene ha felvesznek téged.nem kellett volna neked elküldeni a melót,most nem lenne nyafogás :D de az ember csak saját hibájából tud tanulni :)
2013. aug. 30. 11:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most már tudom hogy fogok eljárni az ügyben. :)
2013. aug. 30. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:

úgyis a munkáltató fogja eldönteni, hogy kit vesznek fel.. és ha örülni nem is tud(pedig annak kellene) akkor legalább beletörődnie és megértenie kellene.

de kíváncsiságból: mi ez a nagy álommeló? :D

2013. aug. 30. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!