Jogosan haragudott meg rám a férjem?
Ha a gyerek haza akar menni,akkor is majd ott fogod magadnál tartani és ápolni?
"A gyerekek a szüleimnél lettek volna 2 hétig, viszont anyukám telefonált tegnap kora délután, hogy a nagyobbik hány, hasmenése van, haza szeretne jönni. "
Olvasni nem ártana.
Amúgy nem jogos a haragja,nekem személy szerint baromi sz@rul esett volna az,ha betegen fekszem otthon,apám meg banzájozik és meg sem kérdi mi van velem...Igazad van.Be lehet pótolni azt az estét még.
A férjem nem nézte meg a telefonját, így fogalma sem volt, hogy megyek a gyerekekért.
Nem túl nagy a ház és az elrendezése miatt gyakorlatilag mindennel a vendégeken kellett volna keresztül mászkálnom, ha meg a kertben lettek volna, akkor pont a gyerekek ablaka alatt nyüzsögtek volna.
Anyukám elvitte orvoshoz a nagyobbat, én meg ma mindkettőt, mert a kicsi is lebetegedett az este. Egy 3 és egy 1,5 éves gyereknél szerintem érthető, ha az anyukájukkal szeretnének lenni, mikor rosszul érzik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!