Jogosan haragudott meg?
Legjobb barátnőm megharagudott azért,mert nem hívtam el nálam,amikor volt egy ksi filmnézés. Másik 2 barátnőmet elhívtam..
Nekik a pasijukat..és egy másik srácot..
És a barátnőmet miért nem hívtam meg?
Mert,mondtam neki,hogy tetszik az az osztálytársam. És mióta tudja rámászik. Amikor látja hogy kettesbe beszélgetünk egyből oda szalad.. elkezdi ütögetni,csipegetni..vagy rácsap a srác fenekére..
Ezért akartam,hogy Ő ne jöjjön..mert így több esélyem van arra hogy kettesbe legyünk és Ő ne avatkozzon be.
Tudom,hogy rosszul esett neki..
de nekem is az,hogy Ő folyton rámászik..és ekrezstbe tesz nekem..
Sőt.. egész télen vittük suliba..sose köszönte meg.. anyuméknak sose köszön..És azóta sose mondja,hogy menjünk együtt suliba.. Csak addig kellettem amíg vittük suliba..
Hiányoztam a suliból 1 hetet..akkor se kérdetzte meg egyszer se hogy mi bajom van..
Itt sétált el az egyik csajjal előttünk, de nem jött volna be,hogy hogy vagyok..vagy ha a házit kérdeztem meg..nem mondta meg..
Volt olyan,hogy elmentünk egymás mellett az utcán..én köszöntem neki..ő meg még a fejét is elforditotta..
Amikor szakitott a barátom..akkor is sírtam..és kiröhögött.. nem az,hogy megvigasztalna..:S Bezzeg amikor őt dobták..akkor én napokig vigasztalghattam..
Én is meglehetnék rá sértődve..
Én mindig kiálltam mellette..de mostmár nekem is betelt a pohár..
Szerintetek jogosan haragudott meg rám?
Szerintem én jogosan haragudhatnék rá..
Bocsánat a helyesírásért..és a hosszú szövegért.
14/L
akit a barátnődnek hiszel, az egy kis szemét. nem jogos hogy megsértődött, nehogy már neki álljon feljebb!
szerintem ő nem barátnő, csak addig kellesz neki, amíg hasznot húz rajta, az meg végképp rossz, hogy rámászik a kiszemeltedre...inkább a másik 2 barátnőddel barátkozz, őt meg osszad ki, nekem az ellenségeim ilyenek, nem a barátaim-_"-
Jogos mindkettőtök haraga.Nekem is rosszul esett volna ha a LEGJOBB barátnőm nem hív meg egy ilyen filmnézésre.
De neked is van okod haragudni,jogosan,mivel amiket csinált hát magyarul bunk*ság: "D
Ha ilyenek a barátaid, milyenek az ellenségeid?
Nézz másik barátnő után. Modjuk a másik két lány, akiket meghívtál. Jó, hogy nem hívtad meg, mert ráhajtott volna a "fiúdra".
Jah és nyugodtan beszélgess csak el vele a téli elvivős dolgokról is, és hogy a szüleidnek és neked sem adja meg a megfelelő tiszteletet.
23L
Szerintem hagyd az ilyet a fenébe. Nagyon haszonleső pics@ lehet. Az ilyen nem barátnő, ha van jobb barátnőd akkor legyél velük. De őt nem nevezném annak. Nekem a baránőim mindig segítenek ha baj van és én is nekik. Aggódunk egymásért és ha akár 2 napig nem látnak neten (főiskolásak vagyunk már és messze tanulunk egymástól) akkor már írnak hogy nincs e valami bajom vagy miujság. És fordítva.
Nála van sokkal jobb, szakadj le róla és tegyél rá nagy ívből. Nem érdemli meg.
Nem szeretnélek megsérteni, de mindig leesek a székről, ha egy 14éves kiscsaj a nemtom hányadik pasijáról beszél. Inkább menj vissza a hajasbabáidhoz!
Egyébként pedig a barátnőd nem kígyó, nekem egy másik k betűs szó jutott eszembe arról, amit meséltél róla.
Ne találkozz vele, fordítsd el te is a fejed, és meg van oldva a probléma. 20/L
Hát úgy volt,hogy vele nyáron lettünk ilyen jóba.. Utána suli időszakban összekovácsolódtunk4en. És a másik két lány nagyon mellettem áll.. Volt,hogy össze vesztem egy lánnyal, az ún. legjobb barátnőm röhögött rajtam.. Ők ketten meg megöleltek..és mondták,hogy ne sírjak már.
Amikor a barátom szakitott.. az ún.legjobb barátnőm röhögött rajtam..
én elmentem a mosdóba sírni. nem ő jött utánam,hanem a másik két lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!