Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki a barátnőmre?
Mindig arról beszélt, hogy milyen jó lesz, hogy 20 éves leszek és majd jól megünnepeljük a dolgot. Tegnap lettem 20 éves és az volt az ajándékom, hogy vett egy tollat.
Valami személyhez szólóbb dologra számítottam. Na jól van ez még semmi. Mondom legalább összebújunk.
Azt mondta neki most nincs kedve hozzá. Pont a szülinapomon nincs kedve hozzá? Fogtam magam és inkább hazajöttem. Tök rosszul esett az egész, mert a haveroknak direkt azért nem mondtam igent, hogy majd a barátnőmmel milyen jó lesz ünnepelni. Még pezsgőt sem vett. Pedig amúgy elég jól élnek.
Kb úgy érzem totál tojt az egészre.
Persze haverokat már nem volt pofám felhívni este 9-kor, hogy mégiscsak ráérek. Nem akartam hülyének tűnni.
Most írt haver, hogy tojjak rá, majd 3-an bepótoljuk hétvégén a csaj nélkül. :D
Na igen, haverokra lehet számítani. Barátnő már más eset. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!