Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Céges "buli", nektek mi erről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Céges "buli", nektek mi erről a véleményetek, jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

NAGYON nagyon sokszor volt már hogy a barátom elment "céges buliba" (zaba, sárga földig részegedés, discozás) azzal a dumával hogy kötelező meg csak így tud előrébb lépkedni a szamárlétrán. Az elején ezt még el is hittem, aztán mint kiderült, egyáltalán nem volt kötelező egyik se, mert csomóan voltak akik el se mentek, közben pont ők ígértették meg a barátommal hogy menjen el, hogy legyen társaságuk....

Aztán most mondja hogy lesz buli valami 60 éves nagykutyánál, kerti főzés+sörözgetés. Mondtam a páromnak hogy menjen akkor mondjuk 4-kor, és hazajön az uccsó vonattal, ami 20.35-kor van. Erre meg azt mondja hogy de hát ő azért a 3-4 óráért nem megy el, majd hazajön reggel. Kérdem én, mégis hol akar aludni?! Az öreg, családos ember kanapéján???? Vagy ezt hogy gondolta??? Mondtam neki hogy hát akkor menjen haza mással, de hát senki nem lakik arra amerre mi.... Erre meg teljesen felháborodott, hogy jó nem megy, de ha én többet fogok keresni a jövőben mint ő, rámgyújtja a házat, meg hogy akkor továbbképzésre se megy, mert minek, így nincs értelme. Hát mondom neki szerintem nem ezen az egy bulin fog múlni a karriered jövője, mert már nagyon sokon részt vett. Most szerintetek kinek van igaza?

2013. nov. 21. 12:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
46%
miért zavar téged hogy elmegy a céges buliba?
2013. nov. 21. 12:21
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Jogosan vagy kiakadva, szerintem!

Én is így reagálnám le, főleg úgy, hogy nem is ez az első alkalom!

Arra meg kíváncsi lennék, hol tölti ilyenkor az éjszakát reggelig ...?! :/

2013. nov. 21. 12:22
 3/15 anonim ***** válasza:
77%
Jogosan vagy kiakadva és sztem megalapaozottak a félelmeid.............
2013. nov. 21. 12:25
 4/15 anonim ***** válasza:
13%
De szeretem én is amikor a nő mondja meg nekem meddig maradhatok. Én úgy gondolom ő dolga és nem árt kapcsolatszerzés szempontjából valóban.
2013. nov. 21. 12:25
 5/15 anonim ***** válasza:
78%

Hát megértelek kérdező...Ha ezt leszámítva elég időt töltötök együtt,akkor engedd el nyugodt szívvel,had menjen el!

Kérj utána kárpótlást :D

2013. nov. 21. 12:28
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

#1, #3: látom, a szövegértés nem az erősségetek, de elmagyarázom, hogy ti is értsétek: nem az a baja a kérdezőnek, hogy a barátja céges buliba megy. Nem is azt akarja megszabni, hogy hová mehet, meg meddig maradhat. Hanem azt az egyébként teljesen helyénvaló dolgot várja el a barátjától, hogy ne igya magát sëggrészegre.

Kérdező: a felháborodásod jogos, én azon csodálkozok, hogy egy ilyen hatalommániás züllött bunkóval még együtt vagy. Igen, hatalommániás, ezt jól mutatja, hogy a saját "felsőbbrendűsége", ami számára a magasabb fizetésben nyilvánul meg, jóval fontosabb, mint kettőtök kapcsolata. (Lásd: rád gyújtja a házat.) Utána meg a dedós hisztije egyenesen röhejes.

Én azt mondom, egy normális kapcsolatban azt meg lehet beszélni, sőt, sokaknál alapvető, magától értetődő dolog, hogy ha már céges, vagy ahhoz hasonló összejövetel van, az ne torkolljon züllésbe, és úgy gondolom, egy érett ember nem fog ilyen gyerekes hisztit meg fenyegetőzést levágni. És ha többet keresnél, mint ő? Ja, hogy annyira mégse szeret, hogy azt is elviselje?

Mellesleg mit rinyál, amikor utána meg ő maga jelenti be, hogy nem megy el továbbképzésekre? Ami azért jobban számítana a karrierje során, mint az, hogy meddig issza le magát.

2013. nov. 21. 12:36
 7/15 A kérdező kommentje:
Na figyeljetek, most beszéltem vele, azt mondja hogy jaj megmondta a főnöknek hogy "nem enged az asszony", erre mondja neki az ipse hogy "hát akkor hozd el őt is", erre a barátom hogy dehogy visz el engem a sok idegen közé, ez már gusztustalan szerintem. Meg hogy én vagyok a hisztis pics mert beképzelek dolgokat, hát nem tudom fordított helyezetben ő mit csinálna....
2013. nov. 21. 12:44
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Az én exem akkor kezdett állandóan (heti rendszerességgel) hajnalig tartó céges bulikra járni, amire nekem persze tilos volt menni, mert munkával kapcsolatos dolgok is lesznek rajta, amikor már elege lett belőlem, és az egyik új kolléganőjébe beleesett...
2013. nov. 21. 12:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg mondd meg neki, hogy te is mész. És akkor majd ha nem tetszik akkor lehet nem akar többet elmászkálni. Egyébként tényleg nem a céges bulival van a baj, hanem a barátod egy s egg fej ha így vélekedik az előrelépésről meg hogy ki keres többet. Nálunk asszony már pár éve többet keres valamennyivel, de egyáltalán nem zavar, sőt. Én azt csinálom ami a hobbim, ő meg az államigazgatásban van, tehát nem is a hobbija a munkája, meg nicns is túl sok értelme, felesleges bürokrácia. A pénz jól jön, időben el tud jönni, ideális munkahely számára. :)
2013. nov. 21. 13:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"megmondta a főnöknek hogy "nem enged az asszony", erre mondja neki az ipse hogy "hát akkor hozd el őt is""

Le merném fogadni, hogy más is lesz, aki viszi az "asszonyt". :) Eleve ott lesz a nagyfőnök felesége is, ha van neki, mert náluk lesz a buli, addig csak nem bújik az ágy alá.

Szerintem a barátod szeret nélküled bulizni, mert akkor s*ggrészegre ihatja magát, meg bármit csinálhat, amit esetleg te nem néznél jó szemmel.

A karrierje tényleg nem ezen fog múlni.

Csak gondolj bele, ki kap azért előléptetést, hogy a céges bulikon hülyére issza magát?

2013. nov. 21. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!