Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Céges "buli", nektek mi erről a véleményetek, jogosan akadtam ki?
NAGYON nagyon sokszor volt már hogy a barátom elment "céges buliba" (zaba, sárga földig részegedés, discozás) azzal a dumával hogy kötelező meg csak így tud előrébb lépkedni a szamárlétrán. Az elején ezt még el is hittem, aztán mint kiderült, egyáltalán nem volt kötelező egyik se, mert csomóan voltak akik el se mentek, közben pont ők ígértették meg a barátommal hogy menjen el, hogy legyen társaságuk....
Aztán most mondja hogy lesz buli valami 60 éves nagykutyánál, kerti főzés+sörözgetés. Mondtam a páromnak hogy menjen akkor mondjuk 4-kor, és hazajön az uccsó vonattal, ami 20.35-kor van. Erre meg azt mondja hogy de hát ő azért a 3-4 óráért nem megy el, majd hazajön reggel. Kérdem én, mégis hol akar aludni?! Az öreg, családos ember kanapéján???? Vagy ezt hogy gondolta??? Mondtam neki hogy hát akkor menjen haza mással, de hát senki nem lakik arra amerre mi.... Erre meg teljesen felháborodott, hogy jó nem megy, de ha én többet fogok keresni a jövőben mint ő, rámgyújtja a házat, meg hogy akkor továbbképzésre se megy, mert minek, így nincs értelme. Hát mondom neki szerintem nem ezen az egy bulin fog múlni a karriered jövője, mert már nagyon sokon részt vett. Most szerintetek kinek van igaza?
Nem jogos, semmilyen szempontból sem.
Felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy mit akar. Legyen szó arról, hogy elmegy-e vagy sem illetve lerészegedik vagy sem. Nagyon sok oka lehet, hogy lerészegedik, pl. a hordaszellem. Ha egy csoport tagja vagy és a többi faszi is mind iszik, akkor ha csak nem kifejezetten azt tartod a fejedben, hogy nem iszol, akkor inni fogsz. Ezzel elfogadnak és kapcsolatot is ápolsz. Mindennek megvan az oka. Ugyanez érvényes arra is, hogy céges rendezvényekre jár.
Az egyetlen dolog ami nem oké, ahogyan beszél veled. Rád gyújtja a házat? Én ott hagynék bárkit egy ilyen mondat után.
Abszolút jogosan, az 5-éves gyerek szintjén képviselő hisztériája után pedig a helyedben átgondolnám az egész kapcsolatotokat. Miért fontos neki, hogy ott legyen hajnalig egy ilyen "bulin", hogy még Veled is összeveszik? Mi az, hogy rád gyújtja a házat? Mi az, hogy ha nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor rohadjon meg mindenki?
Ezek azért komoly dolgok ám, itt nem csak arról van szó, hogy elmegy a buliba és leissza magát.
#11-12: pont ez az. Itt messze nem arról van szó, hogy felnőtt-e, vagy nem, itt arról van szó, hogy ha valaki párkapcsolatban él, kötelessége, hogy tekintettel legyen a másikra. Hogy nem sëggrészegen tántorog haza valami cégesnek hazudott orgiáról, hanem ha el is megy, tekintettel lesz a barátnőjére.
Hordaszellem? Érdekes, akkor mások hogy tudják megállni, hogy ne részegedjenek le? Ez nem hordaszellem, hanem akaraterő kérdése. Meg hogy egyáltalán relatíve józan akar-e maradni. Erős a gyanúm, hogy a kérdező barátjának esze ágában sincs nem lerészegedni.
Az meg tényleg átgondolandó, hogy milyen kapcsolat az, ahol a züllés nagyságrendekkel fontosabb, mint a barátnő? Most a fenyegetésről nem is beszélve, mert nem tudom, mennyire mondta komolyan, de egy valamire való férfi nem mondana olyat, hogy rágyújtja a házat.
Szerintem kérdező, jobban járnál, ha egy értelmesebb férfit találnál magadnak, aki tart is valamire, és nem csak annyira, mint pár pohár piát.
Na meg ki tudja, még miket csinál, amiket nem mond el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!