Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kerhetnem szamon, vagy eltulzom?

Figyelt kérdés

Pasimmal, aki 42 eves, par napja kezdtunk osszebutorozni,de amig nem teljes,addig neha meg otthon alszom es nem nala.

Errefel tegnap elkaptam egy parbeszedet kozte es egy masik lany kozott, egy kozossegi portalon,(nem tudta,hogy hozzamegyek aludni, ugy hagyta a szamitogepet,nyitva es elment furdeni, azalatt ertem oda es hat..akaratlanul is, "elkaptam" az uzenetvaltast). amelyben tette a szepet a lanynak(aki mellesleg 14 evvel fiatalabb nala), es nyomult neki,hogy az a lany fogadjon mar el egy kavemeghivast,mert meg szeretne jobban megismerni (tehat nem ismerik egymast meg annyira,nem tudom,honnan szedte ossze titokban, a hatam mogott-dehat nem dolgozik fel eve, van ideje hulyeskedni,amig en munkaban vagyok).Ejjel viszont felkelt es torolte az uzenetvaltast,nehogy eszrevegyek valamit belole.

Ezalatt meg folyton azt fujja,hogy mennyire szeret...

Kerdesem,hogy jogosan kerhetnem szamon tole ezt az egeszet? Vagy egy-egy ilyen jellegu kavemeghivas meg belefer?

(azt nem szeretnem,ha iderulne,hogy lattam a levelezest,marpedig,ha szamon kerem,kiderul..).

Mi legyen? Nagyon ideges lettem,ejjel nemm tudtam aludni sem emiatt:((

2013. nov. 20. 07:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem férne bele,fognám magam és visszacuccolnék ahonnan jöttem.
2013. nov. 20. 07:34
 2/16 anonim ***** válasza:
84%
Én nem magyarázkodnék, magamat járatnám le, hogy kutatok a gépén. De otthagynám valamilyen indokkal, az fix. Ha nem tudná ezt semmiképpen sem elfogadni, akkor esetleg megemlíteném.
2013. nov. 20. 07:45
 3/16 A kérdező kommentje:

..Osszebutorozas elott , az osszel volt egy par hetes csend, szakitottunk,hasonlo okok miatt(nem dolgozott,nem is kereste a munkat,viszont kolcson penzekbol hivogatta a kornyekbeli boltos kislanyokat kavezni..).

Vegul ma reggel kellett volna talalkozzon a lannyal, az meg utolso percben lemondta.Pedig gondoltam, arra terek, lebuktatom..

De igy nem tudom megtenni.

2013. nov. 20. 07:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Fuss! Most, amíg nem veszítesz éveket, nem kell nagyon felborítani az életedet. Ugye nem gondolod, hogy azért hívta kávézni-ismerkedni a lányt, mert szépirodalomról, meg világgazdaságról akart beszélgetni, ami után kezet csókol és egyedül megy haza..? Konkrétan udvarolt valakinek, neked ez belefér? Hát még neki sem fér bele, azért törölte később!
2013. nov. 20. 07:54
 5/16 A kérdező kommentje:
Kozel 3 eves kapcsolat. En 33 eves vagyok,alberletet egyedul nem tudok megengedni magamnak, ugyhogy ha otthagyom ismet,koltozhetek vissza a szuleimhez..:((
2013. nov. 20. 08:00
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Értem. És mennyivel lesz jobb 1-2 év múlva visszaköltözni, amikor már porrá aláztad magad azzal, hogy szemet hunysz a kilengései felett? Nem fog megváltozni, ezt te is tudod. Sőt, minél több szart elnézel neki, annál gátlástalanabb módon fogja ezt kihasználni. Te meg töltheted minden szabad perced azzal, hogy azon izgulsz, most épp kivel dug félre.

(nem rám tartozik, de ha nem dolgozik, akkor te fogod eltartani? Továbbá albérletet többen is ki szoktak venni, így többfelé osztódnak a költségek. De még mindig inkább maradj a szüleiddel, mint hogy megalázkodj a lakhatás miatt, az milyen már? Jobbat is találsz te ennél, ne ragadj bele a langyos kakába)

2013. nov. 20. 08:07
 7/16 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! mély levegot veszek es ..kilepek valahogy.Bar nem lesz konnyu ujrakezdeni ennyi ido utan:(
2013. nov. 20. 08:11
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is.közölném, hogy nagyon családicentrikusgondolkodású vagyok.:)

SSzerintem tedd fel magadnak a kérdést: Miért akar találkozni a környékén lévő összes kis fiatal csajjal? Szerinted miért?

Nem tudom van e gyermeked, de ha lassan szeretnél is, családot, gyereket, egy ilyen.emberrel akarod leelni az életed? Ha jól értem, nem.dolgozik, még.csak most költöztök össze, de már másnak ír.

Szerintem inkább még 1 év üresjárat, ha kell a szüleidnél, mint egy életen át tartó kételkedés.

Egyébként.az én apám mindig ezt csinálta.. Mindenkit akart, aki bármire is kapható volt.

Sok szerencsét!

2013. nov. 20. 08:12
 9/16 A kérdező kommentje:

Utolso valaszolo, tokeletesen igazad van, nem tudom,miert nyomul mindenkire,akit nalanal butabbnak tart(mert o aztan egyetemet begzett es mindenkinel okosabb...)valoszinuleg,kapuzarodasi panikja van.Lehet is.

Gyerek nincs,bar allitolag velem csaladot szeretne,azert is sirta vissza magat legutobb is.Orokolt egy lakast meg egy autot a szuleitol, azokkal vag fel.belatom,nagy luxus manapsag a sajat laka,mert nem kell alberletet fizetni erte.DE attol muszaj nagykepunek lenni?

2013. nov. 20. 08:20
 10/16 anonim ***** válasza:
Figyelj, tedd meg mielőbb. 33 évesen még éppen fiatal vagy, most válogass, most alapozd meg a jövődet. Erre a férfira nem bízhatod rá magad, nem komoly, nem tisztel téged, mondjuk te sem magadat, ha az őszi cirkusz után adtál neki még egy esélyt. Most láthattad az eredményét, mi kell még, hogy feladd? Ez az ember nem az, akit te keresel, nem fog boldoggá tenni. Ha vele maradnál, egy megkeseredett szipirtyó válna belőled, aki folyton a párja után gyomoz, de bármit derít ki, eltűri, mert titkon elhiszi, hogy nem érdemel jobbat. Ne tedd ezt magaddal.
2013. nov. 20. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!