Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bár nem lakunk együtt a párommal, de szinte minden idejét nálam tölti. Ennek költségvonzata is van, de ő nem száll be. Hogy kérhetném meg erre udvariasan?
És ez miért szerelem, szex kategória?
Természetben jobban esne a fizetség? o.O
Ez nehéz kérdés. Velem csak hasonló volt, de totál értem hogy mit érzel. Kicsit úgy is hangzik mintha szándékosan adná a hülyét és full kihasználna....hmmm
Szép finoman add elő neki, hogy üres a hűtő és nyomd a kezébe a bevásárló listát, hogy erre lenne szükség, menjen el bevásárolni:)))
Vagy ha szerinted vele is akarsz lakni, és együtt javasold neki h költözzetek össze, hogy megoszthassátok a költségeket:)
Nemtom, esetemben az akkori párom szerintem még nálam is agyafúrtabb volt, úgy tett mintha fel sem tűnt volna neki hogy mindent én veszek kettőnknek és természetes volt hogy voltak dolgok. Aztán ebből nagy veszekedés is lett, amikor megemlítettem és zokon vette. Ezért azt gondolom hogy mindig tisztázni kell az ilyen anyagi kérdéseket is az elején, vagy legalábbis tudatni a másikkal hogy te is fizetésből élsz...stb.
De nem vagyok egy tökéletes szerelmi tanácsadó, és tényleg csak a saját esetemből merítettem ötletet.
Elsőnek: azon belül a párkapcsolatok, szval mi a baj?
Kérdezőnke: na ugye, hogy nem olyan jó a rosszfiúkkal összejönni? Amúgy meg egy bunkó állat, ha ilyet tesz.
Bocs, leesett XD péntek este nem minden tiszta elsőre. Mindenesetre, ha lány vagy, akkor mondd a szemébe, a srácnak legalább egy kis lovagiasságot kell tanusitania, amihez a költségek egyenlő vállalása a minimum.
Ha srác vagy, akkor neccesebb a helyzet, de ültesd le akkor is és próbálj finomabban fogalmazni. Esetleg egy közös vacsora jó lehet ilyen beszélgetés kezdeményezésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!