Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondolnátok, ha 2 év együtt járás és egy év együtt élés után sem mutatna be a barátod a nagyszüleinek?
*gyetlen egyszer engedte meg, hogy beszéljek a nagyapjával, és az is csak annyi volt, hogy boldog karácsonyt kívántam
ez telefonon történt
Hát itt valami komolyabb dolog állhat a háttérben! Gondolom,ha felhozod a témát,feszült lesz és elkezdi terelni más témára. Ha a te helyedbe lennék,engem is nagyon zavarna a viselkedése.Én biztos,nem szállnák le a témáról,hogy mi van a nagyszüleivel,miért nem ismerhetem meg őket.
Mond el neki,hogy téged zavar ez a dolog és,hogy szereted ezért nem akarsz titkokat.Ha szeret,megérti.
igazából én valahol értem..nekem már csak a nagymamám él, de vele annyira de annyira nehéz, hogy én sem nagyon mutatom be ha nem muszáj.
lehet lepontozni, de valszeg ti sem dicsekednétek, ha nem köszönne senkinek akit bemutatsz, illetve morogna az orra alatt, hogy a vendéged is hallja...
nem lehet hogy náluk is hasonló van? hogy az ő nagyszülei is elég nehéz esetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!