Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan kerhetnem szamon, vagy eltulzom?

Figyelt kérdés

Pasimmal, aki 42 eves, par napja kezdtunk osszebutorozni,de amig nem teljes,addig neha meg otthon alszom es nem nala.

Errefel tegnap elkaptam egy parbeszedet kozte es egy masik lany kozott, egy kozossegi portalon,(nem tudta,hogy hozzamegyek aludni, ugy hagyta a szamitogepet,nyitva es elment furdeni, azalatt ertem oda es hat..akaratlanul is, "elkaptam" az uzenetvaltast). amelyben tette a szepet a lanynak(aki mellesleg 14 evvel fiatalabb nala), es nyomult neki,hogy az a lany fogadjon mar el egy kavemeghivast,mert meg szeretne jobban megismerni (tehat nem ismerik egymast meg annyira,nem tudom,honnan szedte ossze titokban, a hatam mogott-dehat nem dolgozik fel eve, van ideje hulyeskedni,amig en munkaban vagyok).Ejjel viszont felkelt es torolte az uzenetvaltast,nehogy eszrevegyek valamit belole.

Ezalatt meg folyton azt fujja,hogy mennyire szeret...

Kerdesem,hogy jogosan kerhetnem szamon tole ezt az egeszet? Vagy egy-egy ilyen jellegu kavemeghivas meg belefer?

(azt nem szeretnem,ha iderulne,hogy lattam a levelezest,marpedig,ha szamon kerem,kiderul..).

Mi legyen? Nagyon ideges lettem,ejjel nemm tudtam aludni sem emiatt:((

2013. nov. 20. 07:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez nagyon úgy néz ki, hogy tényleges szándék, tehát akar a lánnyal találkozni, és gyanitom nem azért, mert szeretik a KV-t. Szóval alapos joggal kéred számon.
2013. nov. 20. 08:27
 12/16 A kérdező kommentje:

Erdekes,az,hogy a legutobbi "cirkusz" utan,amikor szamonkertem tole a kilengeseit, azzal vedekezett,hogy mivel nem voltam kepes hozzakoltozni, o gyakran maganyos volt es unta magat, unalmaban irogatott mindenkinek... Viszont -szerinte- ha odakoltozom vegre,akkor ez megvaltozik,akkor mar nem fogja ezt csinalni..

Na tessek.2 napja folyamatban az odakoltozes, errefel...

2013. nov. 20. 08:37
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne már. Miután beköltözöl, akkor meg az lesz az indok, hogy folyton dolgozol/zsémbelsz a házimunka miatt/nem érzi férfinak magát/túl sokat vagytok együtt, változatosságra volt szüksége. Kifogás mindig lesz, természetesen mindig te leszel kihozva hibásnak. Szegény férfinek félre kellett lépnie, mert TE olyan gonosz vagy, hogy nem költöztél hozzá...
2013. nov. 20. 09:00
 14/16 anonim ***** válasza:

Kislány, ez a pasi mindig a farka után fog szaladni és megbízhatatlan. Ha neked (és leendő gyermekeidnek) ez megfelelő, maradj nála. Ha nem, akkor vegyél nagy levegőt, és usgyi!

Egyébként az anyagi problémákat nézve, esetleg külföldben gondolkoztál már? Nem tudom, mivel foglalkozol, de pl. Ausztriában egy fodrásznak is min. 1200 euró a fizetése (merthogy államilag szabályozzák ezt). Szellemi foglalkozással ennél sokkal többet is kaphatsz. Mérnökként, egészségügyben szinte biztos, hogy el tudsz helyezkedni német nyelvterületen. Ha még nem beszélsz nyelvet, akkor hajrá! Kezdj el tanulni. Amíg a szüleidnél élsz egy évet, az épp elég felkészülési idő.

2013. nov. 20. 10:31
 15/16 anonim ***** válasza:
Ja és a pasi 42 éves, nincs munkája, plusz a hátad mögött más csajokra hajt? Szerinted lesz ebből komoly családapa valaha is, akire lehet számítani, ha éjjel ordít a gyerek, ha hajnalban kell orvoshoz vinni, stb. stb.?
2013. nov. 20. 10:33
 16/16 A kérdező kommentje:

Egyre inkabb ugy latom,hogy nem apanak valo.Ahogy a fejet letette a parnara,alszik is(bar nem tudom,mibe farad bele...),hogy is lehetne rabiznigyereket...?

Jo is ezeket a hozzaszolasokat olvasni,meg nem is,de belatom, mindannyiatoknak igaza van, kulso szemmel az ember maskepp latja.Tenyleg koszonom,hogy ennyien vettetek a faradtsagot es valaszoltatok.A hozzaszolasaitokbol gyűjtöm az erőmet,tenyleg jot tett,hogy ha picit is,de kibeszelhettem magambol...

2013. nov. 20. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!