Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagytatok el már olyasvalakit, akit szerettek, egy olyanért, aki sokkal jobban tetszett?
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 23:12
2/13 A kérdező kommentje:
Bővebben? Megbántad esetleg?
2013. nov. 18. 23:18
3/13 anonim válasza:
Nem.
Akit szeretek, azt nem hagyom el a világ legtökéletesebb külsejű emberéért sem. Eddig ha szakítottam (bár ez túlzás, nem voltak komoly vagy hosszú kapcsolatok), az a szerelem hiánya miatt volt kizárólag, nem volt "jobb pasi" a képben.
4/13 anonim válasza:
ha mar ezen gondolkodsz akkor azt jelenti, hogy az elsőt már nem szereted igazán
u.i. én most pont azon mesterkedek, hogy hogyan csábíthatnék el egy olyan lányt akinek barátja van
5/13 anonim válasza:
Igen, aztán később meg is bántam. De újra visszakaptam barátomat, azóta együtt vagyunk, de most megint tetszik egy másik srác és nem tudom lépjek-e vagy sem, félek, hogy esetleg megint megbánnám.
7/13 anonim válasza:
Igen. Kétszer is voltam ilyen helyzetben. Az első kapcsolatomban nem bántam meg, hogy leléptem. sőőőt.. örültem, hogy valaki "megmentett" belőle. A másodiknál viszont keményen megbántam, hogy egy hirtelen fellángolás miatt elhagytam a barátomat. Pár hónap múlva szerencsére kibékültünk, soha nem többet nem tennék ilyet már.
8/13 Balazs.LOL válasza:
Èrdekes ! Szerintem elèg gázos vagy :))
9/13 anonim válasza:
mennyi r*banc..ha valakit szeretsz es elhagyod masert akkor hol szeretted...-.- en sose tudtam volna elhagyni a baratom masert...
10/13 anonim válasza:
Soha nem hagyj el valakit akit szeretsz olyant aki tetszik mert aki tetszik majd elhagy olyanért akibe szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!