Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, kinek volt igaza? Szerintetek sem jogosan esett rosszul?
Az a helyzet, hogy eléggé messze lakunk egymástól a barátommal, így sulin kívül nem találkozunk valami gyakran.Néha hétvégén eljön ide,viszont ameddig nem vagyok 18,anyum nem engedi,hogy együtt aludjunk...
Vasárnap az ő körzetükben volt egy rendezvény, ahova szerencsére eljutottam, egyik barátnőmmel s a barátjával.Mivel ők nem maradtak volna sokáig,csak kb 2-ig,így a barátommal úgy döntöttünk inkább felmegyünk hozzá,mert amúgy is keveset lehetünk együtt,s a szülei már aludtak. Néztünk filmet majd összemelegedtünk, volt petting,majd kicsit pihentünk s én még akartam volna vele foglalkozni, már fél kettő volt, s tudtam hogy nemsokára jönnek s mennem kell haza.Viszont ő azt mondta,hogy álmos,inkább aludjunk, én meg folyton másztam rá, próbáltam 'játszani' de ő mind csak aludni akart, ha akartam csókolni ő tetette magát,hogy horkol,hiába mondtam neki,hogy mindjárt mennem kell, legalább addig ne aludjon, de nem hatott semmi, aztán megszólalt a telefonom,s mennem kellett.
Ő meg csodálkozott,hogy már mennem kell?:O Látta rajtam,hogy bánt a dolog és kicsit rideg lettem,s még ő volt ideges, hogy "így válunk el most is??".
Aztán hazajöttünk...
Szerintetek kinek volt igaza? Ti is így viselkedtetek volna,ha tudjátok,hogy még csak pár percet van veletek a párotok?
17L
És szűz? Mert ha igen akkor lehet csak ideges volt, vagy nem állt még készen a dologra, nem akarta h csalódást okozzon neked stb.. vagy csak tényleg fáradt volt és nem tudott volna "teljes" élményt nyújtani.
Szerintem kár ilyenen vitázni, biztos lesz még alkalom, mikor együtt lehettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!