Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok jogosan esik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok jogosan esik rosszul ez a barátomtól?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy a barátommal kb 70kme lakunk egymástól, ritkán tudjuk megoldani hogy együtt legyünk úgy külön, legtöbbször suliban találkozunk.

Az ő környékén szoktak lenni a bulik,kisebb összejövetelek, ahova mindig próbálok eljutni, hogy legalább úgy is együtt leszünk. Ha mennek ismerősök innen,én is mindig velük megyek,vagy ha nem,akkor próbálok valamit találni,hogy eljussak.

Most nagy csodára lesz itt is egy kisebb buli az ismerőseim szervezik,pár házzal arrébb. Hívtam a barátom, mivel már rég nem volt semmi program a szüneteken kívül, itt lazíthatnánk,na meg feljöhetnénk hozzám is. Őt,meg ahogy látom teljesen hidegen hagyja,meg sem próbál intézni valamit,annak érdekében,hogy eljusson.Azt mondta,ha megy valaki a barátai közül gondolja ő is eljön.

Érdekes,ha más buliról van szó,vagy kocsmázásról ő az első aki elkezdi összeszedni a bandáját és hívogatni őket,hogy menjenek már.Addig-addig intézkedik míg el nem mennek.

Ti mit gondoltok?

2014. febr. 20. 16:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
bulizzatok külön
2014. febr. 20. 16:27
 2/11 anonim ***** válasza:
azt, hogy talán kicsit egyoldalú a kapcsolatotok. neked kell tudnod, hogy jól van ez így, vagy sem.
2014. febr. 20. 16:27
 3/11 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy nagyon éretlen a párkapcsolatotok. És több dolgot nem értek.

1: Miért csak bulikon tudtok találkozni iskolán kívül? Miféle kapcsolat ez? Kettesben akármilyen programot ki lehetne találni, és az is kikapcsolódás.

2: Miért kell küzdened azért, hogy eljuss egy bulira? Attól, hogy onnan tőletek nem mennek ismerősök, a pároddal még mehetnél, nem?

3: Ti komolyan úgy jártok el EGYÜTT szórakozni, hogy csak akkor, ha a baráti társaságotok is megy? Simán mehetnétek úgy, mint egy pár...

4: A barátodat nem kötelezheted arra, hogy ott legyen egy bulin, amin esetleg nem akar. Ez nem jelenti azt feltétlenül, hogy nem akar veled lenni.

2014. febr. 20. 16:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Mégis mit kellene intézkedni? Felül egy buszra és elmegy hozzád.
2014. febr. 20. 16:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Nincs buszjárat közvetlenül kettőnk közt, ilyen szerencsés helyen lakom.

NEM csak ilyenkor találkozunk, néha kettesben is, viszont a suli miatt hétvégente nem tud jönni+ szülei sem engedik egyedül amíg nincs jogsija. Így ha van egy ilyen összejövetel jó alkalom arra hogy mégtöbbet együtt lehessünk.

Én nem mondtam olyat,hogy csak baráti társasággal lehet bulizni, ezt ő mondta, hogy ha megy valaki akkor ő is.

...:/

2014. febr. 20. 16:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor átszállással megoldjátok. Ne keressetek már kifogásokat. Közös pont, ahol az iskolátok is van, oda is bejuttok valahogyan, te innen, ő onnan. Ergo simán el tudtok jutni a másikhoz. Csak egyszerűbb azt mondani, nincs közvetlen járat.
2014. febr. 20. 16:39
 7/11 anonim ***** válasza:

+ szülei sem engedik egyedül amíg nincs jogsija.

nyugodtan elengedhetik, nem neki kellene vezetni a buszt...

2014. febr. 20. 17:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tudtam követni. Ki dugott meg kit?
2014. febr. 20. 19:44
 9/11 A kérdező kommentje:

de ha egyszer azt írtam,hogy nincs közvetlen buszjárat,akkor az azt is jelenti miért nem lehet felfogni?:))

Igen, egy a suli, mert a suli busszal megyünk jövünk, sima buszjárat NINCS , mert mi nem a nagyvárosban lakunk.

2014. febr. 20. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
akkor maradjon mindenki a avalagán. vagy vegyetek autót sofőrrel, vagy taxi. vagy ÁTSZÁLLÓS busz.
2014. febr. 20. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!