Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan várja el ezt a barátnőm? Kinek van igaza? 25/F
a párom fiatalabb nálam. Én most végeztem az egyetemmel, most kezdtem a melót 1 hónapj főállásban.
A szüleimmel lakom, persze magamra főzök meg a fizetésemből fizetem a dolgaim.
A barátnőm is a szüleivel lakik, neki még több év van az egyeteméből.
A gond az, hogy mindig mondogatja, hogy költözzek el otthonról, akkor többet aludna nálam, szüleimmel se zavarnák kölcsönösen egymást, a háztartásba besegítene ha ott van épp..
Erre mindig mondom hogy akkor költözzünk össze.. de hogy ő még azt nem akar, neki ez korai...
Én meg úgy gondolom, hogy annak nincs sok értelme hogy egyedül lakjak, külön fizessem a rezsit stb. Bár van egy lakása a szüleimnek ami most ki van adva és oda mehetnék, de egyedül ennek nem látom sok értelmét
Teljesen igazad van. A barátnőd meghibbant.
A másik lakás a szüleidé, ahhoz semmi közöd. Ha abba akarsz költözni fizess érte úgyanannyit mint az albérlő.
Azért hogy a kis barátnőd havonta 5-6 szor nyugodtan tudjon ordítani ha orgazmusa van te fizess havi 120e Ft-ot. Ez azért luxus.
A következő kérés az lesz hogy vegyél egy fullos BMW-t és azzal furikázd.
A fiamnak is van saját lakása, pénze is elég jó, ki van adva, esze ágában simcs kocsit venni, vagy baköltözni a laásába. Egyetem mellett dolgozik. Megalpozza a jövőjét, aztán ha komoly lesz a párkapcsolata összeköltöznek. Húlye lenne egyedül fenntartani egy lakást + háztartást vezetni.
Nem egészen. Viszonylag kevés nő rendelkezik olyan szép arccal meg fullos testtel, amik miatt a lábai előtt hevernek azok a bizonyos milliomos pasik. Egy átlagos fejjel meg alkattal már nem fognak utánuk kapni az igazán gazdag emberek, ugyanis ha ők pénzzel akarnak nőt szerezni, akkor meg tudják fizetni a minőséget, és rá se néznének olyanokra, mint a kérdező csaja.
Egy ilyen átlagos lánynak már az is elég, hogy a másiknak legyen egy saját lakása, akkor is, ha az a másik szüleié (tök mind1, ki adja a pénzt, csak legyen). Biztos jólesne a kis lelkének, ha el lehetne dicsekedni a barinőknek, hogy az ő pasijának már lakása van. Az olyan menci...
Lehet vitatkozni rajta, hogy golddiggernek számít-e egy olyan nő, aki dolgozni nem dolgozik, de a követelések meg igények már be vannak nyújtva. Abból, hogy "a háztartásba besegítene" nem lehet kifizetni se a kaját, se a rezsit.
Ő ugye nem lakna ott, nyilván azért, hogy ne kelljen semmiért pénzt adni, de a srác biztosítson számára mindent, hiszen akkor "többet aludna nála" :D Na ez aztán tényleg egy szép, egyáltalán nem számító érdekeken alapuló kapcsolat.
férfiként nekem megérné (sőt), egy külön lakást fenntartani, hogy nyugodt körülmények között szexelhessek, ne kelljen figyelnem a szülőkre, hogy meg ne halljanak a másik szobában...
tehát nekem hihetetlenül furcsa, ha valakinek még lehetősége is van rá, hogy elköltözzön egy lakásba, ahol csak ő lakhat, rezsit kell csak fizetnie saját magára, de nincs rá igénye, mert minek fizessen rezsit. :D
(rohadtul nincs 120ezer egy lakás rezsije egy hónapban egy emberre, még télen se :D.)
(annak a gyerekét is sajnálom, aki írta hogy a kérdező fizessen a lakásért, mintha albérlet lenne.)
szóval te fura vagy, kényelmes, kissé mamahoteles és önállótlan.
a barátnőnek meg elvárni nincs joga, de én pl megértem.
Ahogy a szülei lakásába költözik és ott ingyen lakik rögtön elvett a szüleitől min. 120e bevételt. Azért hogy a kis barátnője nyugodtan tudjon sikitani ha orgazmusa van. Kapjatok már a fejetekhez! Nagyon szeretem a gyerekem és mindent megadnék neki de ez nonszensz.
Ha a kis barátnője az egyetem mellett hétvégén és esténként takarítana, össze tudnű szedni a lakhatás felét és akkor úgy sikongat ahogy neki jólesik.
De gondolom a munka az büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!