Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Kolcson adtam a baratomnak egy konyvet, hogy abbol tudjon tanulni. Meglattam, hogy elkezdi letepni rola a foliat (ami nem jon le rendesen, ezert teljesen felszakadt) es szoltam: Nem gondoltad, hogy elobb meg kene kerdezni ezt?
Erre azt mondta, hogy nekem amugy sem kell en pedig szoltam, hogy a hugomnak meg szuksege lett volna ra. Ezutan kiabalni kezdett, hogy miert vagyok ilyen zsido, hogy nem adok neki kolcson semmit csak a hugaimnak. Eszebe sem jut bocsanatot kerni vagy ilyesmi. Nem ertem ezt az egeszet, szerintetek nincs igazam? Persze folytatta, igy teljesen szetszakadt a konyv boritoja.
Barátja*
Neked van igazad szerintem. Fiú létére elég hisztis lehet és tiszteletlen is. Gondolom mások tárgyai nem fontosak, de az övét tartad becsben, mert egy karc után bitófára kerülsz. Dobnám az ilyet. Idegbeteg, sértő kisfiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!