Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok errol? Mit csinaltatok volna? Szerintetek kinek volt igaza?
Leanybucsu es legeny bucsu ebbe volt tartva , mert keves baratunk van de ok fontosak is.
Legalabbis nalam egy baratno volt fontos... csak VOLT.
nos en nem csak a baratnot hibaztatom , hanem a volegenyemet is.
Mindekettovel szepen elbeszelgettem masnap.
De a kedves baratno ( volt) nem vette komolyan.
Mindenki ivott. Persze nem lehet a piára fogni.
Volegenyem eleresztett egy olyan mondatott , hogy " ha nem lennenk egyutt mar lefekedtunk volna a baratnoddel"
A kedves ( volt ) baratno a reakcio " en nem kezdenek ki masnak a pasijaval"
Nos ez a kedves baratno tett is , hogy mindenki foglalkozzon vele.
A volegenyem en elottem megprobalta megfogni a feneket.
En nem voltam tul jol igy lefekudtem aludni egy kicsit.
Arra ebredtem , hogy baratno egy szal melltartoba es szoknyaba tancikal a fiuk elott. Hozza teszem ott volt az anyos jelolt is. Masnap hallgattam anyostol , hogy miket csinalt a baratno. Nekem meg egett a pofam. Mint kiderult ra maszott egy kedves ismerosomre akinek felesege es gyerekei vannak. Persze egybol ellokte ahogy harapdalni akarta a nyakat.
Aztan a kedves volegenyemre is ra maszott o neki is elkezdte harapdalni csak leallitotta.
Akik jozanok voltak ok meseltek el nekem.
En probaltam elmagyarazni a baratnonek masnap , hogy igy nem viselkedunk de o szerinte ezzel nem volt baj es , hogy igy kell bulizni , mert szingli.
Probaltam elmagyarazni azt is neki ,hogy miatta egett a pofam az anyos jelolt elott + a soginő elott is noh megasok elott is.
Parom napokig maga alatt volt brutalisan megbanta amit mondott.
A baratno szerint en vagyok a hibas amiert nem voltam vele hanem lepihentem. Tenyleg nem ereztem jol magam.
Aztan a kedves baratok pedig kozoltek nem ohajtjak latni a holgyet.
Sms is a (volt)baratnovel. De verig volt sertve es aztan kozolte nem lesz a tanum es nem ohajt jonni az eskuvore se.
Nekem az is szarul esett , hogy rohogott a pofamba amikor elmondtam a nem tetszesemet.
Parom azota oda figyel a dolgokra. Nem csinal hulyesegeket.
De legalabb o belatja, hogy hibazott es elnezest kert. De a (volt)baratno ennyit se.
Bocsi , hogy hosszura sikerult es elnezest ha van benne helyesirasi hiba.
Utolso! Nem tudom mi bajod a stilusommal?
Senkit nem bantottam nem sertegettem.
Csak erdekelt volna masnak mi a velemenye errol az egesz sziturol.
De mindegy is!
A tobbieknek koszonom a valaszt.
De nagy barátság lehetett köztetek, ha ennyitől megsemmisült...
Egyrészt te magad is olyan részeg voltál, hogy le kellett feküdnöd, meg hát a barátnődről van szó, szóval ugyanaz a szint...
Másrészt annyi empátia nincs benned, hogy át tudd érezni, hogy milyen, amikor szingli és rohadtul magányos vagy és a legjobb barátnőd lánybúcsúján vagy, aki hónapok óta csak az esküvőről bír beszélni? Aztán a vőlegény olyat mond, amitől úgy érzed, akár te is lehetnél most menyasszony, ha máshogy alakul valami apróság.
Ha a legjobb barátod kifordul magából és botrányosan viselkedik, akkor nem merül fel benned, hogy esetleg segítségre, törődésre volna szüksége?
1. Nem voltam reszeg
2. 6 ev baratsagrol beszelunk
3. Baromira nem volt maganyos elvezi a szingliseget abszolut nem vagyik kapcsolatra.
4. Baromi sok mindenbe mellette alltam kisegitettem.
5. Amikor a pasija elhagyta en szedtem ossze mert a szulei nem birtak vele. Munka utan az volt mindig az elso hogy hozza mentem.
6. Mivel nem jo neki otthon en ajanlottam fel neki , hogy lakjon nalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!