Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egyáltalán nem értünk egyet a gyereknevelésben a férjemmel?

Figyelt kérdés

Szerinte így iskola előtt pár nappal keljen fel hajnalban. Férjem szerint szinte csak a külső számít. Szedett fel jó pár kilót a gyerek a karantén alatt, így gusztustalanul néz ki. Én üljek le vele tanulni most, ő nem, mert neki erre nincs ideje. Fenyeget, hogy ha nem az van, amit kitalált, akkor viseljem a következményeit, és ő nem fog küzdeni a gyerekkel iskola időben. Mondtam neki, eddig sem tette, ez nem újdonság.

Szerinte ha szabin vagyok itthon, akkor is dolgozzak, mert milyen már, hogy leülök pihenni, vagy hogy az utolsó 2 meleg napra ebéd utáni strandot tervezünk. Persze az itthoni pihenés arról szól b nekem, hogy mosok, főzök, takarítok, savanyúságot teszek el. Készülünk a sulira, hogy minden meglegyen.

2020. aug. 28. 09:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Engem nem erdekel a te elettorteneted annyira! Ne irjal nekem regenyeket.
2020. aug. 28. 11:47
 32/40 anonim ***** válasza:
86%

Erre milyen vèlemènyt vársz? A fèrjed egy önző phasz, ez meg egy bántalmazó kapcsolat. Igen, az. Ès ennek csak elenyèsző oka lehet az, hogy a gyerek nem átlagos. Az max csak jobban előhozta az igazi ènjèt, vagy feltűnőbb lett. Ès ezt a fantasztikus jellememèt minden bizonnyal már gyermekvállalás előtt is lehetett (volna) látni. Annak pl. semmi köze a gyerekhez, hogy te teljesen alárendelt lábtörlő vagy a kapcsolatban. Neked nem jár pihenès, csak robotolás. Nem tisztel, nem szeret tèged semmilyen szinten.

Nálatok nem azzal van a problèma, hogy a gyermeknevelèsi elvekben eltèrtek, hanem azzal, hogy ő az úr, te meg a rabszolga az ő felfogásában.

Szedd össze magad, gondold át,szervezés meg, hogy tudnál megszabadulni tőle, ès a saját talpadra állni.

2020. aug. 28. 12:02
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudod tenni , hogy ossze szeded magad anyagilag, lehetoleg titokban, ne tudja mire keszulsz, aztan elvalsz.
2020. aug. 28. 12:09
 34/40 A kérdező kommentje:
31es,nem tudom, kinek beszélsz. Én nem írtam neked, g ha meg nem érdekel, amit ide leírtam, akkor lapozz tovább.
2020. aug. 28. 12:15
 35/40 anonim ***** válasza:
Kerdezo! Nem neked irtam!
2020. aug. 28. 12:18
 36/40 anonim ***** válasza:
86%
Hihetetlen buta nő vagy. Most is csak a jelentèktelen dolgokra tudsz reagálni, meg ami nem is neked szólt.
2020. aug. 28. 12:32
 37/40 anonim ***** válasza:
89%
Itt nem az az alap probléma szerintem, hogy nem értetek egyet a gyereknevelésben, hanem az, hogy a férjed egy büdös paraszt. Nem érdekled se te, se a gyerek. Ennyi. A másik probléma, hogy te ezzel nyilván tisztában voltál, mielőtt hozzámentél és gyereket szültél neki (vagy lusta voltál gondolkodni, mert minek is, vagy nincs meg hozzá a képességed, vagy bíztál benne, hogy majd megváltozik-nem, nem fog, vagy kellett az esküvő meg a gyerek, mindegy milyen áron, vagy mert csak). A lényegen nem változtat, így ugyanazt tudom mondani, mint az előző 100.000 ilyen nyávogásra, hogy pénztártól való távozás esete. Két opció van: 1. Befogod a szád és élsz tovább a társas magányban, mártírkodva és megkeseredve - grátisz: lelki sérült gyerek; 2. Otthagyod a p*csába ezt a bunkót, levonod a tanulságot és legközelebb nem félsz használni az eszedet, azért van. És közben gőzerővel dolgozol azon, hogy ne a gyereked igya meg a levét a hülyeségednek. Én komolyan nem értem az ilyen nőket. Nekem ég a képem nőként. Hiába vannak ilyen parasztok, mint a kérdező férje, ha sok egyszerű lelkű kedves hölgy elhajtaná őket a búsba, nem lenne velük probléma. De nem, inkább hozzámegy és szül neki, mert jó lesz az úgy. De utána még csodálkozik is. Én szégyellem magam. Ha csak annyi 1000-sem lenne, amennyi ilyen picsogást végighallgattam..De miért?
2020. aug. 28. 14:19
 38/40 anonim ***** válasza:
86%

Tökéletes leírás. De itt is vak szemekre talál. A kérdező is mindenre tud reagálni, csak a neki írott kérdésekre nem. Fáj az igazság.

2020. aug. 28. 14:27
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Süssél palacsintát.

Na de most komolyan. Mit remélsz az itteni válaszolóktól? Helyettetek senki sem tudja megoldani a helyzetet. Neked nem opció semmi, akkor mit is akarsz?Kilépni ebből a fosból nem akarsz. Gondolkodni nem akarsz azon, hogy egyedül megold mégis. Akkor?

2020. aug. 28. 16:40
 40/40 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy átlag gyerek...
2020. aug. 28. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!