Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egyáltalán nem értünk egyet a gyereknevelésben a férjemmel?

Figyelt kérdés

Szerinte így iskola előtt pár nappal keljen fel hajnalban. Férjem szerint szinte csak a külső számít. Szedett fel jó pár kilót a gyerek a karantén alatt, így gusztustalanul néz ki. Én üljek le vele tanulni most, ő nem, mert neki erre nincs ideje. Fenyeget, hogy ha nem az van, amit kitalált, akkor viseljem a következményeit, és ő nem fog küzdeni a gyerekkel iskola időben. Mondtam neki, eddig sem tette, ez nem újdonság.

Szerinte ha szabin vagyok itthon, akkor is dolgozzak, mert milyen már, hogy leülök pihenni, vagy hogy az utolsó 2 meleg napra ebéd utáni strandot tervezünk. Persze az itthoni pihenés arról szól b nekem, hogy mosok, főzök, takarítok, savanyúságot teszek el. Készülünk a sulira, hogy minden meglegyen.

2020. aug. 28. 09:32
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
89%

Nem nem tudsz elválni, hanem nem akarsz. Nagy különbség.

A gyerekvállalás előtt kellett volna végiggondolni, hogy egyedül is tudod-e szükség esetén vállalni. Ez nem történt meg.

A kérdésedre egyetlen jó válasz van, válj el és kezdj gondolkodni előtte, hogyan tudod egyedül megoldani. Csodára ne várj, nem lesz. A férjed egy önző, kényelmes, lenéző fsz. Ez nem fog megváltozni semmitől sem. Attól sem, hogy itt kérdezgetsz cselekvés nélkül. Érted?

2020. aug. 28. 10:17
 22/40 anonim ***** válasza:
67%

21#

"Mindenki könnyen pofázik....

Nem könnyű alboban eltartanj egy gyereket, pláne, hogy nagyobb figyelmet igényel és még olyan beosztás is legyen, ahol egyedül megoldja."

En nem pofazom! Te vagy egy ostoba felelotlen gyoker! Miert nem gondoltad at , hogy fogod e tudni nevelni a gyerwket egyedul! Ha meghal a masik, ha megbetegszik, ha elvesziti az allasat, ha megunja a csaladi eletet?! Itt ti voltatok hulyek ,a kerdezo is, szerelmesen vakon mint egy idiota szultok jobbra balra!

2020. aug. 28. 10:21
 23/40 anonim ***** válasza:
67%
Jah es csak, hogy megertse a kedves," ostoba nok klubbja" , ti vagytok a felnottek , a szulok nem ti vagytok kiszolgaltatva a gyereknek, hanem forditva!
2020. aug. 28. 10:42
 24/40 anonim ***** válasza:
5%

Én egyedül is tökéletessen nevelem a gyereket, max akkor nem olyan munkát választok, ahol segítség kell! Volt olyan is, de ezt szeretem, szívesen csinálom!

Albi, kocsi, nyaralás, kutya, mindenünk megvan.

Bármilyen körülmények közt vagy bármilyen kapcsolatban szülsz, semmi sem biztosíték, bármikor történhet valami!

Mielőtt avval jöttök, hogy anyámra sózom a gyereket... Ő igazi szülő/nagyszülő és élvezi, hogy nála van a lányom, munka mellett.

Ha itt valakinek tökéletes kapcsolata van, akkor is bármikor leléohet a másik, ne vedd készpénznek, hogy te mindig mindent előre tudsz...jó naiv vagy akkor!

N28

2020. aug. 28. 11:19
 25/40 anonim ***** válasza:

25*

És igen, arra is büszke vagyok, hogy a 14 éves lányát én neveltem javarészt!

2020. aug. 28. 11:22
 26/40 anonim ***** válasza:
25# itt szerintem te vagy a kreten.
2020. aug. 28. 11:24
 27/40 anonim ***** válasza:
Te 25#. Biztos hogy 22# nek irtad amit irtal?
2020. aug. 28. 11:27
 28/40 anonim ***** válasza:
25#. Latszik a valaszodbol, hogy apuka miert hagyott ott!
2020. aug. 28. 11:35
 29/40 anonim ***** válasza:
59%

No miért okoska? 😂 Én hagytam ott, azt azért tisztázzuk! Hogy miért? Mert meg lett a gyerek és aztán anyukát is oda akarta költöztetni, no az ő anyja pont egy lusta, dolgozni nem akaró, mindenbe bele pofazó. Mielőtt bele kötsz, hogy az anyját is ismertem...igen, csak hogy akkor kb 200 km-re lakott.

De magas lóról lehet zuhanni, "talán" te is megtapasztalod!

Könyen mondják itt sokan, hogy dehát te szültél neki, stb...! Majd akkor megtudod.

Kérdező! Tényleg mérlegeld a helyzetet. Van esetleg segítség? Jobb munka. Keress, tanulni se késő. Vannak gyerekbarát melók is, olcsóbb albik.

Van közös vagyon?

Mindent gondolj át, aztán lépj le egy ilyen ember mellett.

Ha adsz is magadra, akkor párt is találsz majd, aki a gyereket is elfogadja.

Nem könnyű így, de hidd el megéri küzdeni és nem szabad hagyni, hogy egy ilyen ember lehúzzon! Élni is kell.

Sok sikert.

2020. aug. 28. 11:43
 30/40 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek! Én véleményekre lettem volna kíváncsi. Nem pedig ilyen ronda beszédre egymás felé.
2020. aug. 28. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!