Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak, ha egyáltalán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha egyáltalán nem értünk egyet a gyereknevelésben a férjemmel?

Figyelt kérdés

Szerinte így iskola előtt pár nappal keljen fel hajnalban. Férjem szerint szinte csak a külső számít. Szedett fel jó pár kilót a gyerek a karantén alatt, így gusztustalanul néz ki. Én üljek le vele tanulni most, ő nem, mert neki erre nincs ideje. Fenyeget, hogy ha nem az van, amit kitalált, akkor viseljem a következményeit, és ő nem fog küzdeni a gyerekkel iskola időben. Mondtam neki, eddig sem tette, ez nem újdonság.

Szerinte ha szabin vagyok itthon, akkor is dolgozzak, mert milyen már, hogy leülök pihenni, vagy hogy az utolsó 2 meleg napra ebéd utáni strandot tervezünk. Persze az itthoni pihenés arról szól b nekem, hogy mosok, főzök, takarítok, savanyúságot teszek el. Készülünk a sulira, hogy minden meglegyen.

2020. aug. 28. 09:32
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
88%
Válaszolj már a kérdésemre necsak panaszkodj!
2020. aug. 28. 09:53
 12/40 anonim ***** válasza:
75%
MIERT NEM VALSZ el???!!!!!!!
2020. aug. 28. 09:55
 13/40 anonim ***** válasza:
12%

Innen mondom neked, nincs ádéhádémádébádé.

Csak xar szülő aki képtelen törődni a gyerekkel. Ezaz ádéhádémádébádé egy faxa kifogás, hogy a szülő kibújjon a törődés kötelezettsége alól meg a fejlődés-neurológusok megtömjék a zsebüket!

2020. aug. 28. 09:56
 14/40 anonim ***** válasza:
71%
Etesd rendesen a gyereket nem lesz kövér meg hiper a sok cukortól.
2020. aug. 28. 09:57
 15/40 anonim ***** válasza:
92%

Pedig ez mindig benne van. ADHD, autizmus, CF, Down-kór, bármi lehet. Ha valaki így nem tudja vállalni, annak nem való a gyerek. Mint pl. a férjednek.

Tudom, hogy nehéz, de egy gyereket egyedül is fel tudsz nevelni. Kérlek, tiszteld magad és a gyereketek annyira, hogy beadod a válópert.

2020. aug. 28. 09:58
 16/40 anonim ***** válasza:
83%
Amikor kiderult, hogy ADHDs a gyrrek , es epkezdett nwm foglalkozni vele, akkor miert nem dobtad ki ezt a nyomorek faszit? Amugy volt mar ilyen kerdesed? Mert a multban olvastam egy ilyen kerdest! Pont ez volt a sztori.
2020. aug. 28. 10:00
 17/40 A kérdező kommentje:

Nem tudok elválni. Anyagilag b nem tudom megoldani, nincs hova mennünk.

Van adhd, örülök, ha nem ismeritek ezt a betegséget. Rengeteget foglalkoztam és foglalkozom a mai napig a fiammal. Nem érzem ezért hibásnak magamat. És mondom, tedd össze a két kezed, ha átlagos a gyereked.

2020. aug. 28. 10:00
 18/40 anonim ***** válasza:
57%

Ha apuka ilyen böszmr persze hogy zavarodott a gyerek. Ráhúzzák hogy ádéhádémádébádés.

Hollott csak el kellene válni és Mr. Böszmét eltűntetni a családból.

2020. aug. 28. 10:02
 19/40 anonim ***** válasza:
97%
Hat teremtsd elo amire szuksegetek van az ujra kezdeshez! Te vagy a szulo! Ez a kotelesseged, hogy megvedd a gyermeket attol aki elhanyagolja, bantja, es terrorizalja. Ugy beszelsz, mintha valami kislany lennel mikor azt mondod hogy anyagilag nem tudod megoldani.
2020. aug. 28. 10:04
 20/40 anonim ***** válasza:
23%

Mindenki könnyen pofázik....

Nem könnyű alboban eltartanj egy gyereket, pláne, hogy nagyobb figyelmet igényel és még olyan beosztás is legyen, ahol egyedül megoldja.

Én külön élek a lányommal (az ő apja se volt görény, gyerek után a másik lánya is nálam maradt, ő nevelte 4 éves korától. A lány most 20, egyik gyerekével se foglalkozik. Ő se ilyen volt!), de nem egyszerű sokszor így se, pedig anyám is és papám is segít, már párom is.

N28

2020. aug. 28. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!