Csak én látom úgy, hogy egyesek egyáltalán nem értenek a gyerekneveléshez?
Senki nem úgy születik, hogy ért hozzá. Szerintem a probléma az, hogy a mai világban a gyerek az isten és már eljutottunk odáig, hogy nevelni is bűn.
Rácsapni a fenekére? Lehet, hogy te így érzed, de a buszon ülők fele meg azért ítélte volna el az anyát, mert veri a gyerekét.
általában szeretethiányos gyerekek agresszívek, akiket hagynak sírni otthon.
ez a magatartás nem attól függ, hogy tanítják e kultúráltan viselkedni, vagy nem.
# 4
Igen, ezt látom én is. Egykéket nevelnek, akiket aztán rettenetesen elkényeztetnek.
Ha megüti, akkor biztos lesz egy olyan gyagya utas, aki meg ráhívja a gyerekvédőket.
Szerintem jól csinálta... ha üvölt, akkor meg azért ítélik el, hogy miért beszél úgy a gyerekével, mint 1 kutyával. Lefogta = megfékezte, hogy ne legyen ön és közveszélyes.
Egyébként a hülyegyerekek nagy részénél hatásosabb, ha egy kigyúrt idegen jól beszól nekik, hogy "apofádat befogod". Jobban megijednek egy idegentől.
Én is ültem már buszon, mögém is ült egyszer rugdosódós gyerek... rugdosta az ülést, mert nem ott akart ülni, ahová az anyja engedte. A végén megelégeltem, beszóltam neki nyugodt hangnemben, hogy legyen olyan kedves, és ne rugdosson. Érdekes, hatott.
Sokszor meg van, akit rendesen nevelnek, mégis néha bekattan. A gyerekek ilyenek, mint 1 időzített bomba, a legnyugodtabból is kitörhet a hiszti. Nem biztos, hogy anyuka a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!