Hölgyeim! Miért annyira fontos Önöknek, hogy boldog, kiegyensúlyozott férfit találjanak maguk mellé? Egyáltalán kit értenek nem kiegyensúlyozott alatt?
Egy olyan ember, aki nem állandóan kicsattanóan jókedvű, nem non-stop sugárzik róla a boldogság, komor, vagy szomorkás arca van, és még csak nem is egy humor-gyáros, de kitartó, párjához messzemenőkig hűséges, kedves, jóhiszemű, és egy normális, szép életet tudna biztosítani Önöknek - egy ilyen egyén többségüknél felejtős?
Ha igen, miért? Miért kell mindenképpen belső kisugárzásnak (nevezzük másképp boldogságnak), netalán fogpaszta-reklámnak a választottnak lennie? Miért oly fontos ez a bizonyos boldogság, a kommersz "ideál" képe?
Egy egész armadányi fiatal fiú és idősebb férfi járkál előttem nap, mint nap a fentebb írtakkal ellentétben már-már szomorkás, egykedvű arccal - képtelenség állandóan sugározni. Tegye azt egy reaktor.
nálam ilyen nincs. nem mindig van vkinek jo kedvre. a belső kisugárzás nem a boldogságra vonatkozik, legalábbis nálam nem
aki állandôan vigyorog az szed vmit!
a mostani párom is boldogtalan volt mikor megismertem és már 5 éve vagyunk együtt
tökéletesnek lenni non-stop lehetetlen férfinek is, nőnek is
Magam is így gondolom, de az alábbi oldalon lévő harmadik és negyedik komment eléggé kiábrándító.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Olyan ember nincs, aki mindig és minden körülmények között jókedvű, mert ez egyszerűen lehetetlen. Ha tényleg csak ilyen kellene a nőknek, akkor senkinek nem lenne párja.
A többi már egyéni kérdés. Engem valóban nagyon megfogott a párom annak idején azzal, hogy nem állandóan gyászos képpel járkált fel alá, hanem meg tudta közelíteni a könnyedebb, humorosabb oldaláról is az életet, pedig akkoriban olyan dolgok történtek vele, amik miatt bőven volt oka a szomorúságra.
Nekem fontos, hogy néha a párommal együtt tudjunk nevetni és segítjük egymást, hogy ne adjuk nagyon át magunkat a problémáknak, a szomorúságnak.
Ahj, ezek csak elméleti válaszok, érted... elméletben én is egy kisportolt, jó humorú, figyelmes férfit szerettem volna férjnek, aztán most ünnepeltük a hetedik házassági évfordulónkat egy örökké morgós, szarkasztikus mackóval, aki egy szál virágot sem hozott még soha... :D
Ilyen beszélgetésekben a férfiak is, a nők is úgy fel tudják sorolni, hogy mik az elvárásaik, a valóságban meg láthatod, micsoda képtelen alakok is "elkelnek".
nem kell komolyan venni a nők elvárásait.
a nők többsége szórakoztatást vár, és kevésbé érdekli a férfi érzelmi világa, ha találsz olyat, aki értékeli az érzelmeidet, csak azzal oszd meg, és fokozatosan.
többek közt azért is várják el, mert belőlük is hiányzik a boldogság, csupán álcázási céllal sokan inkább mosolyognak.
a kisugárzás egy virágszó a vonzó külsőre és a viselkedésre.
továbbá inkább azon dolgozz, hogy egyedül is kiegyensúlyozott (nem boldog, hanem olyan gyakran boldog mint szomorú) és fejlődőképes legyél, mert aki másokban keresi a megoldásokat, az önmagában életképtelen, nem ember, így férfi sem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!