Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Két barát között mennyire...

Két barát között mennyire fontos az érintés?

Figyelt kérdés
Az apró érintések kifejezhetik azt, hogy a két ember közt milyen bizalmas, bennsőséges a viszony? Nem kell extrákra gondolni, csak vállveregetésekre és hasonlókra.
2014. jún. 2. 23:27
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Véletlenül rossz helyre került, de ez a kategória se rossz neki.
2014. jún. 2. 23:28
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igen. Én lány vagyok, többnyire fiú barátokkal, minden találkozákor puszit váltunk, és igen, meg szoktuk érinteni néha-néha egymást, ha valami nagyobb dologról van szó, akkor ölelést is adunk a másiknak.
2014. jún. 2. 23:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Még a nem apró érintések is fontosak. Buliban úgy hátbaverni a havert hogy az éppen szlopált sörrel beteritse a harmadikat, az megfizethetetlen. Az eredményűl létrejött baráti anyázás pedig csak hab a tortán. (barát így reagál)
2014. jún. 3. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:
53%

# 2/3 Fiúk és lányok közt van barátság...És azt úgy hívják hogy sex :)

Nos rég nem látott barátoknál igen ezek úgymond erősebbek,hosszabban tartó kézfogás,ölelés,rokoni puszi stb ezt mindig is a helyzet adja alakítja.

2014. jún. 3. 00:08
 5/11 anonim ***** válasza:
2. vagyok, és nem igaz :) 10 éve ismerem mind, soha nem volt köztünk még csak egy olyan pillantás sem, ami többre engedne következtetni. Abszolút nem vonzódom egyikhez sem, nem tudok potenciális pasiként nézni rájuk, inkább testvéri viszonyhoz hasonlitanám, mély, bizalmas barátság ez. Részükről detto :)
2014. jún. 3. 00:45
 6/11 anonim ***** válasza:

Minden nő azt hiszi hogy dettó :) pedig nem!

Érdekes mód a sok pasi nem is dicsekedik vele hogy csajokkal csak barátkozik.Hogy miért?Mert tudják hogy gáz! :) Ez csak a fiús csajoknál természetes.

2014. jún. 3. 01:15
 7/11 anonim ***** válasza:
Abszolút nem vagyok vonzó csaj, kicsit sem, szóval nem :D Egyszer az egyikőjükön elgondolkodtam, kb. 1 éve, hogy lehet többet akart, de egy részeg estéjén őszinteségi rohama támadt, mindenkinek megmondta elég rendesen a véleményét. Én azt kaptam, hogy olyan szinten jó barátja vagyok, hogy egyáltalán nem tud rám lányként tekinteni. Szóval tuti :) Amúgy igen, fiús vagyok belsőre.
2014. jún. 3. 02:49
 8/11 anonim ***** válasza:

Fontos az emberi érintés, mert az a szeretet kifejezése.

Nekem nagyon sok lánybarátom van. Emberként és nőként is látom őket, de elfogadom, hogy barátok vagyunk és nem több.

2014. jún. 3. 11:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom ez is miért lett ekkora divat. Mindenki ölelgeti egymást puszilgatja egymást... Főleg mikor ott van 6 ember aztán ott ölelgetik egymást mint valami retardáltak, teljesen kész...
2014. jún. 3. 15:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Persze aztán a legtöbb akkora barát, hogy a bajban szarnak a másikra, de az ölelgetés meg puszilkodás azért legyen, mert divat. Persze tisztelet a kivételnek, de nem igen látni ilyet. Nálunk nem volt ilyen, de nem is kellett.
2014. jún. 3. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!