Fontos az érintés ismerkedéskor. De hogyan?
Figyelt kérdés
Nehezemre esik ismerkedéskor, hogy megérintsem a másikat.
Mindig attól félek, hogy az jön le, hogy én nyomulok rá, vagy tapizom, pedig csak közelebb szeretnék kerülni hozzá.
Ha nem jelzem, hogy én igenis vágyom rá, de persze nem csak szexre, akkor bekerülök a barátzónába, és én leszek a legújabb barátja, akinek kisírhatja a pasigondjait.
Ti hogy oldjátok meg ezt? Ismerkedéskor hogy zajlik ez, hogy aztán végül egy párt tudjatok alkotni?
Vagy mással kéne közelednem felé? Szavakkal a tetteket nem lehet helyettesíteni úgy érzem.
F/20
2014. ápr. 15. 00:09
1/2 anonim válasza:
A kapcsolathoz 2 ember kell, és egy simogatástól még nem lesztek együtt, viszont egy simogatással nem csak te kerülsz közelebb, hanem őt magadhoz húzod, beszélgetés közben megérinted a vállát semmi különleges nincs benne, de a tudatalatti észreveszi, majd az érzelmek jönnek magától, ha meg van az alap szimpátia.
2/2 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!