Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan közületek,akinek a kapcsolata exnej vagy a párotok gyereke miatt ment tönkre? (Az előző házasságából vagy kapcsolatából)
Figyelt kérdés
Úgy érzem; az életem egy idegen gyerek miatt megy tönkre. Szeretem a páromat; de a gyereke miatt sokat veszekszünk. Az exnej is félti a gyerek seggét,mert apuka alá rak mindent; mindenhová elviszi nyaralni; kirándulni; szinte mindig itt van a gyerek. A nőnek csak a zsíros kis tartást kell felmarkolnia... Ráadásul egy elkényeztetett kis csitri... Mindent megkap. Igyekezeteim ellenére sosem köszön meg semmit; amikor megjön hozzánk akkor sem köszön,és mikor megy haza sem. És néha a stílusa is kemény velem. Pedig 6 éves... Az is ráerősít,hogy az apja azt mondta" semmi közöd; hová viszem a lányom" vagy semmi közöd "mit veszek neki". Ha nekem vesz egy szál vörös rózsát; neki is kell egyet hozni; mert kiveri a balhét. Megutáltam a gyereket... És az apját is; mert teljesen olyan,mintha a gyerek lenne a szerelme én pedig a nyamvadt kis szeretője.2020. aug. 26. 19:19
11/20 anonim válasza:
Ezek szerint tényleg a nyamvadt kis szeretője vagy. De ha te ezt eltűröd, akkor miért adna neked többet?
12/20 anonim válasza:
Anyukának van párja, vagy épp most szakított? Néha azért változik a viselkedés mert van reménye összehoznia anyát és apát.
13/20 A kérdező kommentje:
Van neki. Amiatt hagyta el a páromat anno. De a gyerek múltkor is megrendezte az apját, hogy szereti e az anyját. Sőt,"kedves" anyósom közös képet adott neki. Mármint amin a gyerek anyja és apja van,amikor megismerkedtek és nyalják falják egymást.
2020. aug. 26. 20:16
14/20 anonim válasza:
Tele vagy gyűlölettel és keserűséggel. Miért is vagy ebben a kapcsolatban? Utálod a gyereket, és az apját is. Csak nem pénzes a pasi?
15/20 A kérdező kommentje:
Kb annyira pénzes,mint én. Ugyanott dolgozunk, nekem is megvan mindenem. Szóval az nem érdekel. Imádtam őt,de kezdi kiölni. És igy van: nem szeretem a gyerekét. Tett érte.
2020. aug. 26. 20:29
16/20 anonim válasza:
Elhiszem, amit a gyerekről mondasz,sajnos sok az ilyen kis megátalkodott kölyök, de erről a legkevésbé sem ő tehet hanem a kedves szülei. Én dobbantanék, nem éri meg az egész, amúgy sem értettem soha, hogy egy gyerektelen nő mit keres egy elvált,gyerekes férfi mellett, amikor kaphatna jobbat is.
17/20 anonim válasza:
Figyu sztem lepj le. Nem jo ez igy senkinek, de legfokepp neked. Sajnos Te mindig csak a 2. Vagy 3. Lehet a sorban. Orokos feszko az ex miatt, a gyerek miatt, a parod miatt, az anyos miatt. Gyerektartas fizetese meg tobb mint eg evtizedig. Esetleg ilyen 24 eves korara normalizalodna a helyzet de az meg nem most lesz, addigra belerokkansz. Gyermekvallalasrol volt mar szo? Meg most felejtsetek el.
18/20 anonim válasza:
Minek kezdesz gyerekes férfival? Erre nem mindenki alkalmas, hogy rendes mostoha anyuka legyen, ez egy kőkemény szerep, nem csak arról szól, hogy te vagy a pároddal, neki meg van a gyerek. Hiába a nagy szerelem, az ilyet még idejében el kell engedni, ha te magad nem állsz készen a gyerek pesztrálására. A gyerek mindig ott lesz a párodnak, jobb esetben a megbeszélt láthatási időn felül is, mindig előbbre való lesz nálad egy életen át, a pénze egy nagy részét is “vinni” fogja a gyerek, a tartásdíj miatt is, és azon kívül is. Teljesen mindegy ebből a szempontból, milyen az a kislány és hogy lett nevelve. Ehhez nagyon nagy alkalmazkodó készség kell, benned pedig nincs meg.
19/20 anonim válasza:
Képzeld, nagyon kisgyerek koromban elváltak a szüleim, és a nagyszülők akkor is, most is őrizgetnek és ritkán mutatnak olyan képeket, amin “anyu apu nyalják falják egymást” , vagy csak együtt vannak, boldogan. Esküvői videót, fotókat is láttam, pedig már akkor is régesrég el voltak válva, és mindketten házasok voltak valaki mással (toleránsabb emberekkel, mint amilyen te vagy). Mert ez is egy fontos dolog, hogy a gyerek tudja, honnan “származik”, hogy anyu-apu valaha szerette egymást, és szívből akarták őt, hiába járnak már más úton. És ezek szép emlékek. Igenis, hogy meg is kell mutatni ezt egy gyereknek. Plusz a volt anyós attól még szeretheti a fia ex nejét, hisz nem vele romlott meg a kapcsolat. Ez nálunk is így maradt.
20/20 anonim válasza:
Most csak úgy eszembe jutott a rokonom. A mostani feleségével csalta a régit. Aztán elvált. A második házasságából is született gyerek. Ő például semmilyen szinten nem tartja a kapcsolatot az első házasságából származó gyerekeivel! Megszűntek számára létezni. Csak azért írtam le, hogy ilyen is van! Nem törvényszerű, hogy egy elvált férfinek a gyereke/i/ legyenek az elsők. Nála a mostani felesége mindig előnyt élvezett és az első helyen állt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!