Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az abortusz ok lehet egy szakításra?

Figyelt kérdés
15 és 18 évesen volt a páromnak kettő abortusza az előző kapcsolatában.

2020. júl. 26. 15:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
73%

"Érdekes ez a megszállottságod, hogy a saját nézőpontod automatikusan "valóságnak" titulálod és minden más gondolom a "nem valóság". Dogmatikus, beszűkült dolog ez, olyan intézmények kötelező eleme volt ez, mint az inkvizíció. (Ugyanez igaz az abortuszellenző fanatikusokra is, de attól még ez sem lesz különb)"

A nézőpontom a valóság. Nemcsak a hülyék esnek védekezés mellett teherbe. És nem szupertermékeny faaszságokról beszélek.

Rendes. Használat. Mellett. Is. Megtörténhet. Hogy. Nem. Működik.

[link]

Ha tökéletes használod az óvszert minden egyes alkalommal, 98%-osan véd a terhességtől. De mivel az emberek nem tökéletesek, ez valósan 85% körül van.

Nem 100%-os tökéletes körülmények közt sem. Ezt értjük? "Tarthatod" a véleményed, de tényszerűen nem igaz.

Ez nem a nézőpontom, ez a valóság. Nem azért lesz valami igaz, mert azt hiszem. Tudni kell. A víz 0 fokon fagy. Ezt nem kell hinnem, ez nem a nézőpontom, ez a valóság.

2020. júl. 29. 17:18
 72/77 anonim ***** válasza:
33%

Sok valahogy teherbeesett emberrel beszéltem. Mindenhol ott volt eddig az illető felelőtlensége a sztoriban. Ezzel nem tagadom azt, hogy körültekintő használat mellett is teherbe lehet esni, sokkal inkább azt mondom, hogy többen szeretnék balesetnek hívni, mint ahányszor valóban az...

Az óvszer meg aztán főleg. Ott ha szakad, még van esélye az embernek 72 órással korregálni. És ha kis esze van, aktus után még is nézi a gumit. Mikroszakadások pedig nem történnek csak úgy.

2020. júl. 29. 19:47
 73/77 anonim ***** válasza:

71.

Én ezt nem is tagadom, csupán azt mondom, hogy sokaknál nem ez történik, szóval azt mondani, hogy "hát minden ilyen esetnél csak ez történt", pont ugyanolyan, mintha azt mondanánk, hogy mindig az adott személyek a hibásak. Valahol félúton lehet az arány az óvatlan idióták és a TÉNYLEG mindenféle óvintézkedés mellett is bajba kerülnek.

Csak most ne jöjjön az, hogy "a valóság", az, hogy "hát dehogynem, minden esetben ez a véletlen van" (éljen sokáig a felelősség elhárítása)

2020. júl. 29. 19:56
 74/77 anonim ***** válasza:

Nem is ezt mondtam. Nem tudod értelmezni, amit írtam? 98% tökéletes használat, 85% nem tökéletes használat.

Egy qrva szóval nem mondtam, hogy MINDEN véletlen terhesség hibaszázalékon belül van, azt kifogásoltam, hogy te tartod, hogy CSAK a hülyéknél fordul ilyen elő.

Most te adod a számba, hogy mit állítok.

2020. júl. 29. 22:10
 75/77 anonim ***** válasza:
81%

Szóval az jobb, ha egy tinitől elveszik a legeslegalapvetőbb emberi jogát (a saját testéhez való jogát) mint egy nyamvadt abortusz.

Ok.

Még ha hülyeségből is lett terhes a lány, akkor is joga van megszabni, hogy egy másik ember - vagy esetében csak egy emberkezdemény - használhatja-e a testét a túléléshez.

Szarjátok össze magatokat tipikus agyatlan magyar prolik :D

2020. júl. 29. 22:25
 76/77 anonim ***** válasza:
79%
Én nem értem mit kell ezen ennyit vitázni? Akinek akadály az, hogy a nőnek anno volt 2 abortusza, az ne jöjjön össze vele, mindketten jobban járnak így. Nektek jogotok van mast választani, mint ahogy a többi nőnek meg joga van rendelkezni a teste felett, anélkül hogy vadidegenek vájkálnának a magánéletében, mert hogy az abortusz az. Amúgy nem értem ki indít úgy egy kapcsolatnal, hogy volt X abortuszom, lévén hogy ez totálisan magánügy és előtted történt, egyáltalán nem kell az orrodra kötnie.
2020. júl. 29. 22:30
 77/77 anonim ***** válasza:

"Amúgy nem értem ki indít úgy egy kapcsolatnal, hogy volt X abortuszom, lévén hogy ez totálisan magánügy és előtted történt, egyáltalán nem kell az orrodra kötnie."

Ráadásul a sztoriban a srác sem fogja elmondani egyik nőjének sem, hogy "amúgy kétszer teherbe ejtettem a barátnőmet".

2020. júl. 29. 23:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!