Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az abortusz ok lehet egy szakításra?

Figyelt kérdés
15 és 18 évesen volt a páromnak kettő abortusza az előző kapcsolatában.

2020. júl. 26. 15:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
27%

Ja, nem akarjuk, hogy megtörténjenek, de a világ legtermészetesebb dolga előváladékkal kenegetni élvrzetből a hüvelybemenetet úgy, hogy hormonálisan meg semmi nem véd... Menjetek már a picsába :D

Aki tűpontosan szedi a bogyót, körültekintően használ óvszert, annál lehet ezt balesetnek nevezni. Aki kifossa/kihányja a tablettát, majd vállat von és gumi nélkül dug meg előváladékos farokkal hagyja magát odalenn ingerelni, az csak egy agyatlan barom.

A serpenyőbe kerülhet tojáshéj, de tudod, ha nem fölötte törné fel az ember, kisebb eséllyel kerülne bele.

2020. júl. 26. 19:14
 52/77 anonim ***** válasza:
57%

#51 Nem mondtam hogy helyes dolog felette törni a tojást. :D

Nem, elismerem hogy tényleg nem helyes, ezt senki nem mondta.

Nem a helytelenséget vitatom. Csak azt, hogy ettől még nem kéne lenézni és megbélyegezni senkit. Mondjátok már el, ti soha nem okoztatok balesetet? Olyan dolgot amit nem akartatok, de megtörtént? Komolyan kérdezem.

Tök mindegy hogy ez gumi nélküli szex vagy biciklis baleset, csak gondoljátok végig.

Annyira nem életszerű azt hinni hogy az ember nem keveredik ilyenekbe..

2020. júl. 26. 19:18
 53/77 anonim ***** válasza:
34%

52.

Ezt még mindig aláírom, de kétszer ugyanabba a hibába nem szokás esni. Biciklis példánál maradva: Jencike hasal egyet, mert balfék módon biciklin ment le a lépcsőn. Jencike összetöri magát, sajnáljuk. De ha utána Jencike a felépülés után másnap megint zakózik, mert őjra a lépcsőn bicajozott, akkor azt gondolja a többség nem kimondva, "Jencike nem egy okos gyerek"

2020. júl. 26. 19:24
 54/77 anonim ***** válasza:
11%

53. Igen, ezt is aláírom.

Egyetértek.

2020. júl. 26. 19:28
 55/77 anonim ***** válasza:
52%
Endricus édesem, a szex más. 🙂 Gumiovszer, naptármódszer, egyéb javasasszony módszer is kevés, ha két ember genetikailag összepasszol. Akár menstruáció alatt történik rendkívüli peteérés. Ez nem műtét, ez nem vezetés, ez a természet. 😉
2020. júl. 26. 19:34
 56/77 anonim ***** válasza:

"És sajnos azért az abortuszosok egy része - talán fele is - nem az akinél ténylegesen véletlen minden védelem ellenére is, hanem a "eh, majd kihúzzuk időbe, ejj" meg "eh, most a Holdnaptár szerint lehet gumi nélkül" nagyokosok."

És szerinted nekik gyereket kéne vállalniuk?

2020. júl. 26. 19:38
 57/77 anonim ***** válasza:
100%

56.

Nem, de el kellene felejteni az ilyen "majd kihúzzuk" meg "majd a Holdnaptár" babonákat. Én vagyok abortusz-ellenes, tévedés ne essék. Nem tetszik maga a dolog, szomorúnak és tragikusnak látom, de tudom, hogy olykor szükséges. De lehetne az abortuszok számát JELENTŐSEN csökkenteni, ha leszámolnának az ilyen idióta "védekezési" módszerekkel és így a végén tényleg csak azok mennének, akiknél minden védelem csődöt mondott, illetve olyanok akik önhibájukon kívül estek teherbe (megerőszakolta őket egy brutális állat, ócska minőségű volt az óvszer vagy a tabletta amit szedtek stb.)

De az abortuszok nagy számából - főleg USA - kiindulva ezek az esetek nem mind a szupertermékenyek vagy a ténylegesen balesetből következő terhesség esetei, hanem sok közöttük a részegesen "nem is emlékszem rá" szexelők, a hülye barátjuk által védelemről lebeszélt, önmaguk hülyesége miatt védelemről lemondós személyek.

2020. júl. 26. 19:44
 58/77 anonim ***** válasza:
54%

De nem értem, hogy neked miért érdeked, hogy csökkenjenek az abortuszok.

Mármint ha úgy vesszük, hogy az egy rossz dolog, mint mondjuk a cukorbetegség miatt a végtag amputáció, akkor értelek, ne legyen szarság a világban. De még az idióták párzását sem lehet szabályozni.

Az USA-ban azért van sok abortusz meg tiniterhesség, mert sok a katolikus törvényalkotó, akik azt hiszik, ha megmutatod a 16 évesnek, hogy hogyan kell feltenni egy óvszert, akkor szalad dugni, ezért sok iskolában "abstinence only" oktatás van, amiben elmondják, hogy házasságig ne dugj, és annyi. Nem beszélnek olyan "bűnös" dolgokról, mint fogamzásgátlás vagy biztonságos szex.

2020. júl. 26. 19:50
 59/77 anonim ***** válasza:
45%

58.

Igen, én pontosan így értem, de azért elég prosztó dolog "szarság"-nak titulálni az abortuszt vagy a cukorbetegséget.

Megelőzés! Ez a kulcsszó, a legtöbb dolog megelőzhető volna, ha normálisan beszélnének erről a fiatalokkal az iskolában - vagy ami még jobb, otthon - és szépen elérnék, hogy a naptárazás meg majd kihúzzuk meg a többi hülyeség szépen eltűnjön.

És nem csak a katolikusak által uralt területen van a probléma, csak sok helyen tiltott az abortusz (mármint legálisan) ott pedig a sokgyerekes éhező családok elterjedése a jellemző, így ott ugyanúgy nem védekeznek és tanítják meg őket erre. USA-ban azért magas az abortuszok száma, mert ott a legtöbb államban legális. Ha minden országban az lenne, akkor lehet, hogy az úgynevezett "Harmadik világ" országai hamar felzárkóznának (feltéve, ha nem ölnék meg őket azonnal ezért, vallási vagy kulturális felfogás hatására olyan dicső helyeken, mint Bangladesh)

2020. júl. 26. 19:56
 60/77 anonim ***** válasza:

Köszönöm a jelzőt, nem úgy értettem, ahogy értetted. Nekem a rák is szarság, mert dühítő, hogy 5 éves gyerekeket megöl.

Az a baj, hogy eldönthetjük, hogy megelőzés, nem lesz semmi. Mert ahhoz kell az oktatás, amit nem csak leadni kell, hanem felvenni is, Béla a 3 fogával a putriban nem fogja felfogni, hogy védekezni kell, az asszonykáját sem fogja érdekelni. Meg mondjuk próbáld ledugni a pasik torkán, hogy ezentúl csak gumiban van szex. (Az én utópiámban nincs hormonokba mászás.)

Most hirtelen nem lehet mindenkit okossá tenni, szerintem jobb módszer lenne, ha nem kapnának semmi pénzt gyerekvállalás miatt. Semmi segély, semmi pótlék, semmi kedvezmény.

Nem lesz szép, amit mondok, amerikaiak fórumokon folyamat beszólnak miatta, de én benne lennék egy felső vagyonhatárban. Ha az első milliárdja (csak hasra csaptam) után nem keresne senki semmit, akkor a szegény országokban nem kéne leszülni a kis munkaerőket, hogy összetákolják az iPhone-okat, talán kevesebb gyerek születne.

2020. júl. 26. 20:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!