Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem tervezett terhesség esetén miért nem az abortusz a nyilvánvaló megoldás?
@katolikus plébános: te nem vallsz el, nem? Kozosulni pedig nem csak gyermek nemzés céljából fogsz?
Ha mégsem, akkor már feltalaltak a gumit.
Nem tervezett gyerek nincs. Olyan van, hogy bas2tál védekezni, és nem vagy hajlandó vállalni a felelősséget.
Azért nem opció az abortusz, mert onnantól, hogy megfogant, egy önálló ember. (És te is csak egy sejtcsomó vagy, csak valamivel nagyobb. Mégse dönthet úgy anyád, hogy elpusztít.)
A gyerek nem a szülei tulajdona.
Nekem úgy született az első gyerekem, és a mostani is úgy fog, hogy nem volt konkrétan betervezve. Egyszerűen így alakult. Nem vagyok az a rágörcsölős, sem pedig nagy tervezős típus, szóval én szinte csak így tudtam volna ezt elképzelni.
Úgy gondolom, hogy soha sincs megfelelő pillanat egy ember életében. Erre nem lehet felkészülni. Mindig lesz megannyi de, megannyi kétely és megannyi félelem. Ez így van teljesen rendben. Továbbá szerintem nagyon gyakori, hogy a kezdeti vélemény az évek alatt teljesen megváltozik. Mindkét irányba... Ami még egy indok amellett, hogy soha nincs megfelelő időpont.
Fideszesek szerint... Mert SZÜLNI KELL!!
Ha nincs legalább 3 gyereked 30 éves korodra, akkor magyargyűlölő keresztényellenes hazaáruló vagy! Tudtad? 😃
Ezt nem lehet megmagyarázni.
Mikor ott vagy, meglátod a csíkot vagy bármit ami bejelez, ösztönösen az életet választod akkor is ha utána rengeteg hátrány is ér az életben emiatt.
Más meg másként gondolja, nem vagyunk egyformák.
"Ezt hogy érted? A sajátod,vagy a gyermekét?"
Ha gyereked lesz elválaszthatatlan a kettő :)
De értem, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!