Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az abortusz ok lehet egy szakításra?
11.
Megölni csak különálló, élő entitást lehetséges, csakhogy a logika talaján maradjunk.
11 Államigondozásba nevelkedni nagyobb kib.szás ám, mintha kiműtik még sejtcsomó korában. Azt meg hagyjuk, hogy egy szerető pár örökbefogadja még csecsemőként, mert a gyakorlatban ez nem mindig így működik.
Nézz utána mik történnek nevelőotthonokban, aztán ha nem vagy álszent valld be nyugodtan, hogy te sem akartál volna ott "élni".
10: "#3 Attól senki nem lesz gyilkos, hogy dönt a SAJÁT TESTÉBEN képződött sejtekről. Az abortusz idején az még messze van bármilyen önálló élettől."
Sajnos nagyon nem igaz ez az állítás, bár nem vagyok abortuszellenes egyáltalán, de ne próbáljuk elbagatellizálni. A legtöbb abortusz 7-10. hét között történik, amikor már kezd "gyerekformája" lenni a lelkesen hangoztatott csaksejtcsomónak. Szíve dobog, idegrendszeren nagyon aktívan fejlődik a az 5. hét óta... Önálló élettől pedig egy érett újszülött is nagyon messze van, nem beszélve a határon mozgó 24-25. hetes magzatokat.
Kérdéshez: az abortusz önmagában nálam nem lenne az, de a kettő már sok, ezek szerint rendkívül ostoba az illető sajnos (ha nemi erőszak történt, akkor pedig 110% hogy totál lelkisérült). Ezek pedig abszolút működésképtelenné tesznek mindent.
24 Én kaptam, és rengetegről tudok akik szintén kaptak.Mikor vissza vezették a dolgokat a saját életükben.
1 életért-2 élet, az exemnek meg 2 házassága meddőség, vetélés stb. volt.
Tudok olyanról aki többel fizetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!