Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az abortusz ok lehet egy szakításra?
Két abortusz is volt? Aki annyira hülye, hogy normálisan védekezzen (vagy rábeszélje magát a nulla védelemre) azzal jobb nem kezdeni.
Viszont amilyen beteg a világ létezett már "abortuszfüggő" személy is. Lassan már tényleg mindenféle baromság létezik.
"aki képes teherbevágni magát"
Emlősnél még nem hallottam ilyet. Gyíkoknál igen, hogy a nőstény gyík képes önmagát megtermékenyíteni.
Bár nem szexeltem tizenévesen, de rengeteg hülye tinédzser van, nem értem, miért kell egy fiatal lányt bántani. Ha 30 évesen azt mondaná, "hát ebben az évben ez már a nyolcadik abortuszom", akkor ja, azt mondom, hogy segghülye az illető. De nem tudni a körülményeket.
33.
Ez olyan, mint a "25 év alatt csak 3 embert ütöttem el az autómmal, ennyi belefér!"
18 éves korom alatt csak gumit használtam és ha bármi gond volt, azonnal rohantam eseményutániért. Ez összesen 2x fordult elő. Egyszer sem lettem terhes, milyen érdekes.
18 éves korom után kezdtem el hormonális fogamzásgátlót használni, volt, hogy helyenként óvszerrel együtt. Szintén nem lettem terhes soha, percre pontosan szedtem, amíg nem cseréltem a tablettát gyűrűre.
Az abortusz a szemembem sem gyilkosság, de aki ekkora egy felelőtlen nyomorék, azzal nem kezdenék. Az abortusz nem fogamzásgátlási módszer. És ha egyszer felcsináltak valakit tiniként, lehet, hogy nem kellett volna csupasz faxba ülni megint.
De persze pontozzon le a többi idióta is, nekem mindegy. Aki normálisan védekezik, annál nem csúszkálnak be gyerekek meg abortuszok....
Ez is olyan, mint mikor a sok dagadt azt mondja, hogy hormonbeteg. Hogy max 5% a hormonbeteg, a többi csak lusta szar, akivel nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy hárítja a felelősséget.
#35 Szerintem abszolút nem vágod, hogy az élet nem ilyen. Hibázik az ember, elnéz dolgokat, hirtelen cselekszik, néha meggondolatlan. Te soha, ugye?
Egy hibát el lehet ismerni és tanulni belőle, attól még nem lesz az ember egy megbélyegzett "nyomorék". Ellenben te, te igen.
37.
Ez teljesen elfogadható lenne, ha egyszer esett volna ebbe a hibába. De kétszer? Ehhez már kell egy elég erős szintű óvatlanság vagy naiv butaság. És bizonyíték arra, hogy elsőre nem tanult belőle. Pedig ez van olyan horderejű élmény amit utána el akar kerülni az ember.
Olyan ez, mint mikor valakit minden nap lehúz egy svindler. Elsőre még lehet mondani, hogy az illető hülye volt, majd tanul belőle, de a többi már feltételez pár nem túl pozitív dolgot.
Lásd még: "Ha egyszer becsapsz az a te szégyened, ha kétszer az már az enyém"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!