Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghízott a barátnőm, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghízott a barátnőm, és elveszett a vonzalom?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, nagyon rendes lány, sosem csalnám meg de egyszerűen nem tudok vonzódni hozzá.

Mindig a vékony 50 kg körüli lányok tetszettek, ő kb 60 volt mikor megismertem, de úgyis az egyik legcsinosabb leányzó.

Most 80 kg körül lehet( nem szült meg semmi), és jó lenne a párkapcsolatunk, de kb a farkam se áll fel rá.

Ami taszítóbb hogy önbizalma sincs, féltékeny arra a lányra aki 5 éve a legjobb barátom, semmi több.

És olyanokat kérdezget hogy ő szebb? Hát mit mondjak baszki, mikor a barátnőm szeretem, de az a lány vékony, edz, és attól még van szemem hogy van barátnőm, de ezt ő is láthatná.. szépnek látom ígyis mert szeretem és jó ember, de kövezzetek meg, szexuálisan akkor sem vagyok képes vonzódni hozzá!

Mindig mondja hogy fogyózik, aztán eszi a pirítóst meg a felvágottat stb.. javasoltam neki hogy hagyja el a lisztet, cukrot, olajat, de konkretan a fejem leüvöltötte hogy nem értek hozzá ne szóljak bele.

Szerintetek van remény vagy hagyjam el?

2020. júl. 3. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
25%

60-dik válaszolónak:

Abszolúte elfogadom ha valakinek a test fontosabb, vagy esetleg meglehetősen fontos.

Nekem pl nem tetszenek a vékony pasik, és valóban azzal hogy ki mit lát szépnek, vagy mit lát izgalmasnak nem lehet vitatkozni. Viszont ha a párom lefogyna 40-kgra, én attól még ugyanúgy szeretném és kívánnám őt. Ha nem lenne párom tutira nem randiznék egy nagyon vékony férfival, de ha időközben kialakult köztünk egy mély lelki kapcsolat, engem semmilyen külsőség nem tántorít el mellőle.

Nyilván elkell fogadnom azt hogy vannak másképp gondolkodó, és érző emberek. Különbözőek vagyunk. Valahogy mégis, ha próbálom reálisan érzelem mentesen átgondolni az egészet, borzasztó abszurdumnak tűnik egy mély, lelki kapcsolatot feladni a külsőségek miatt.

Ezért is gondolom azt hogy ők nem egymásnak valók, személyenként mivel nem ismerem őket nem tudok rosszat se mondani rájuk, a férfi másra vágyik, ez van nem lehet ezért hibáztatni, csak valahogy van egy olyan érzésem hogy ha szerelmes lenne, vagy nagyon kötődő a lányhoz biztosan maradna és próbálna meggyőző lenni a fogyás érdekében. Ha nem, hát lépni kell, nem az időt húzni.

2020. júl. 16. 02:32
 62/64 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező

Végül mi lett a kapcsolattal?

2020. júl. 18. 11:01
 63/64 A kérdező kommentje:

Szakítottunk!

És nagyon jól tettem, felszabadult az egész életem.

2020. júl. 23. 11:41
 64/64 anonim ***** válasza:
25%
Annyira bántott ahogy kinéz? - vagy az zavart hogy nem tett a kérésednek eleget? s nem kezdett fogyózni
2020. júl. 23. 12:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!