Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghízott a barátnőm, és elveszett a vonzalom?
3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, nagyon rendes lány, sosem csalnám meg de egyszerűen nem tudok vonzódni hozzá.
Mindig a vékony 50 kg körüli lányok tetszettek, ő kb 60 volt mikor megismertem, de úgyis az egyik legcsinosabb leányzó.
Most 80 kg körül lehet( nem szült meg semmi), és jó lenne a párkapcsolatunk, de kb a farkam se áll fel rá.
Ami taszítóbb hogy önbizalma sincs, féltékeny arra a lányra aki 5 éve a legjobb barátom, semmi több.
És olyanokat kérdezget hogy ő szebb? Hát mit mondjak baszki, mikor a barátnőm szeretem, de az a lány vékony, edz, és attól még van szemem hogy van barátnőm, de ezt ő is láthatná.. szépnek látom ígyis mert szeretem és jó ember, de kövezzetek meg, szexuálisan akkor sem vagyok képes vonzódni hozzá!
Mindig mondja hogy fogyózik, aztán eszi a pirítóst meg a felvágottat stb.. javasoltam neki hogy hagyja el a lisztet, cukrot, olajat, de konkretan a fejem leüvöltötte hogy nem értek hozzá ne szóljak bele.
Szerintetek van remény vagy hagyjam el?
Na ezt a kérdést is egy nő írta, és nem pasi:DD
Jobb napokat:D
Barátok vagytok a másik csajjal de tetszik? Hm...
Motiváló lehet hogyha segíted azzal, hogy bejelentés, holnaptól elkezdesz edzeni/dietazni. Kérdezd meg tart e veled?
Igy nem Fogja feladni.
Ha pedig tőlünk várod, hogy emiatt elhagyd e a baratnodet akit te elvileg szeretsz, akkor már érdemes elgondolkozni az érzéseiden. Azért is, mert már nem vonzódsz hozzá.
Engem kiakaszt kicsit az a gondolkodásmód, hogy"fogyj le vagy elhagylak"
Én ha szeretek valakit, szeretem a hibáit is,a testét is. Emiatt nem kell elhagyni, egyszerűen támogatni kell hogy legyen kitartóbb.
"Én ha szeretek valakit, szeretem a hibáit is,a testét is."
10 kg felesleg volt rajta a kérdező idealjahoz képest amikor összejöttek, most 30 kg van, ez már nem az a kis hiba amit elkéne nézni hosszú ideig. Nektek a szexhez a méret kell, nekünk a látvány, különben nem élvezzük. Majd akkor dumalj, amikor nem hagyjatok el, vagy buzditsatok rá azokat a nőket akik kisméretű palival vannak, amiről ráadásul nem is tehetnek.
9es el vagy tévedve 😂tele van a világ kisp**öcsű palikkal, mégis van barátnőjük.
Nem védem a nő társadalmat, vannak kivételek nem kevesen
De általában a nők nem olyan felszínesek mint a férfiak 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!