Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghízott a barátnőm, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghízott a barátnőm, és elveszett a vonzalom?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, nagyon rendes lány, sosem csalnám meg de egyszerűen nem tudok vonzódni hozzá.

Mindig a vékony 50 kg körüli lányok tetszettek, ő kb 60 volt mikor megismertem, de úgyis az egyik legcsinosabb leányzó.

Most 80 kg körül lehet( nem szült meg semmi), és jó lenne a párkapcsolatunk, de kb a farkam se áll fel rá.

Ami taszítóbb hogy önbizalma sincs, féltékeny arra a lányra aki 5 éve a legjobb barátom, semmi több.

És olyanokat kérdezget hogy ő szebb? Hát mit mondjak baszki, mikor a barátnőm szeretem, de az a lány vékony, edz, és attól még van szemem hogy van barátnőm, de ezt ő is láthatná.. szépnek látom ígyis mert szeretem és jó ember, de kövezzetek meg, szexuálisan akkor sem vagyok képes vonzódni hozzá!

Mindig mondja hogy fogyózik, aztán eszi a pirítóst meg a felvágottat stb.. javasoltam neki hogy hagyja el a lisztet, cukrot, olajat, de konkretan a fejem leüvöltötte hogy nem értek hozzá ne szóljak bele.

Szerintetek van remény vagy hagyjam el?

2020. júl. 3. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
25%

Utolsó

Ebben igazad van ..de kérdem én ,hogy neki itt kell ezt megbeszélnie ??meg a havernöjèèrt van oda ,h milyen a teste stb ??

Hát azért ez full gáz .kell egy indok h elhagyja .mert ha nem így lenne akkor azt mondta volna h figyelj szivem:

Jövőhèttől életmód váltás

Kaja,sport stb

Én szerintem ennek valahogy így kéne lennie

2020. júl. 3. 17:18
 22/64 anonim ***** válasza:
91%
Persze együtt !!hogy érezze ,h te is segited őt
2020. júl. 3. 17:19
 23/64 anonim ***** válasza:
88%

Valamiert azt erzem, hogy alapbol van mar egy feszultseg ebben a kapcsolatban. Egyertelmuen feltekeny a barat baratnore, nincs bizalom koztetek, gondolom ez egy hosszabb folyamat eredmenye, emiatt is lehet stresszes, boldogtalan, szerintem emiatt hizik, vagy nincs ereje komolyanvenni a fogyast.

Ha meg akarod menteni ezt a kapcsolatot, akkor meg veletlenul se adj neki ultimatumot, hanem mondd, hogy SZERETED, aggodsz az egeszsegeert, biztosisd arrol, hogy mellette allsz, segitesz neki ezen a nehez uton, csak csinalja vegig.

2020. júl. 3. 17:50
 24/64 anonim ***** válasza:
88%
24es válaszoló ezt megtettem én amit írtál nálam semmi eredménye nincs; szavakkal "látja" hogy hízott de nem tesz semmit!
2020. júl. 3. 18:28
 25/64 anonim ***** válasza:
92%
Ez egy nehéz téma, ahol nincs jó válasz. Én is vagyok benne és már próbáltam mindent barátnőmmel. Eleinte utalgattam rá. Elhívtam magammal biciklizni,sétálni, lehívtam az edzőterembe(megyek majdnem minden este) stb. Egyik sem tetszett neki. Kétségbeesetten írtam gyakorira hogy akkor most legyen. Megkaptam hogy legnagyobb szar vagyok a világon. Egy nőt el kell fogadni. Ha nem tudom akkor nem érdemlem meg. Így elkezdtem támogatni mégjobban, nem is próbálkoztam ezzel. Ő nem változtatott ezek után sem. Szóltam neki minden után direkt egy komoly beszélgetés alkalmával hogy örülnék ha lefogynál mert már veszélyes a súlyod (duplája az egészségesnek, nehezen vesz levegőt, kifárad stb) erre ő pár napig sírt hogy igazam van és tennie kéne ellene valamit. Majd 2 napig úgy oldotta meg hogy nem evett. Rosszul lett emiatt természetesen. És újra kezdte a "zabálást". Azóta megint eltelt negyed-fél év. Most megint elszántan próbálkozik. Szerintem ez lesz részemről az utolsó esély. Ha nem tud megváltozni, sajnos bár nagyon szeretem, nem tudok örömmel ránézni így szakítás lesz.
2020. júl. 3. 19:11
 26/64 anonim ***** válasza:
61%
Még 2 év és 100 lesz
2020. júl. 3. 20:39
 27/64 anonim ***** válasza:
27%

Hát nem tudom... Azért szakítani durva lenne, csak mert meghízott. Azt mondanám nem is szereted eléggé, és jobbat érdemel.

Az én férjem ugyanúgy imád mint amikor 15 kiloval kevesebb voltam. Ugyanúgy kíván.🤷🏻‍♀️ De dietazom mert én nem érzem így jól magam. Igaz, én szülés után híztam meg.

2020. júl. 3. 21:16
 28/64 anonim ***** válasza:
93%

Nagyon érzékeny téma ez, én eltudom "képzelni" hogy ez valakit annyira zavarhat, hogy képes még szakítani is a párjával emiatt.

Másodszor viszont évek múltával egy kapcsolat csak (legalábbis szerintem) egyre nemesebb lesz, és kezdjük érteni, ismerni, és szeretni a párunk lelkét, a legbelső énjét. Én biztos vagyok benne hogy szereted őt és tényleg nagyon kedves lány lehet, de nem hiszem, hogy ő neked az az igazi elemésztő nagy szerelem... Én javasolnám inkább a kapcsolat lezárását, hogy mindketten megtalálhassátok az igazi párotokat, akit úgy tudtok szeretni ahogy van, minden hibájával, tökéletlenségével együtt.

Egyébként velem is hasonló a helyzet, annyiban, hogy a férjemet szexuálisan, vizualisan nem zavarja hogy elhíztam. Bár én pajzsmirigy betegség miatt, és cukorbetegség miatt híztam meg, és hiába próbálok küzdeni a kilók ellen nem megy, borzasztó nehezen tudok fogyni. De nem hibáztatlak amiatt ahogy érzel, ha nem lenne ilyen bensőséges a kapcsolatom a társammal, biztos őt is zavarná.

2020. júl. 4. 04:32
 29/64 anonim ***** válasza:
87%

Bár én amúgy nagyon vékony voltam, kockahasam volt és erre híztam a kapcsolatunk alatt 15 kilót. Pár ember szerint jól állt, páran célozgattak, hogy igencsak megasszonyosodtam vagy épp azt hitték terhes vagyok. A munkám miatt nem volt se időm se energiám edzeni és állandóan zabáltam. A párom célozgatott finoman, hogy nagyon kampányidőszak volt az elején és most mást lát rajtam. Én nem hisztiztem, felfogtam, hogy neki sem annyira tetszem már. Felmondtam azon a munkahelyen és hirtelen lett időm edzeni, kedvem a diétához. Ehhez az kellett, hogy magamnak is belássam, hogy nagyon nem jó irányba haladok. Azóta sikerült 5 kilót fogynom, de izmot is szedtem fel, ezért sokkal több súlyveszteségnek látszik. A párom pedig agyon dícsér miatta, jobban tetszik neki a mostani alakom, mint 10 kilóval kevesebben. Ugye ehhez kellett a heti 3-4 edzés meg a formásodás. Én is sokkal jobban érzem magam a bőrömben. A másik meg, hogy egy kis családi 150 nmes edzőterembe járok csoportos órára, nem egy óriásiba, ahol senkit nem ismersz meg. Itt nagyon jó a hangulat, egymást segítjük a fogyásban és önbizalmat is adunk a másiknak. Ja és rengetegen járnak hozzánk párban, akik közösen akarnak fogyni vagy kondiban lenni.

Én azt javaslom, hogy keress a környéketeken egy hasonló támogató légkörű edzőtermet és vegyél magatoknak bérletet. Igen, vedd meg neki IS. Az első kondibérletemet a párom adta ajándékba, nekem ez volt az 'utolsó lökés', célzás a részéről, hogy illene menni edzeni. Azóta fél éve megszakítás nélkül járok. Szóval nyugodtan add neki oda a bérletet, arra már csak nem lesz szíve azt mondani, hogy nem megy és kukába dobja a pénzedet. Ha viszont így sem megy el edzeni, akkor valószínűleg igénytelen és nem is akar változtatni, ez neki megfelel. Viszont akkor már érdemesebb elgondolkodni a szakításon. Szingliként meg úgyis kénytelen lesz lefogyni, ha akar egy másik pasit fogni...

2020. júl. 4. 10:27
 30/64 anonim ***** válasza:
56%
Nem szült, nem beteg, csak lett pasija és igénytelen koca lett. Hagyd ott és kész
2020. júl. 4. 10:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!