Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghízott a barátnőm, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghízott a barátnőm, és elveszett a vonzalom?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, nagyon rendes lány, sosem csalnám meg de egyszerűen nem tudok vonzódni hozzá.

Mindig a vékony 50 kg körüli lányok tetszettek, ő kb 60 volt mikor megismertem, de úgyis az egyik legcsinosabb leányzó.

Most 80 kg körül lehet( nem szült meg semmi), és jó lenne a párkapcsolatunk, de kb a farkam se áll fel rá.

Ami taszítóbb hogy önbizalma sincs, féltékeny arra a lányra aki 5 éve a legjobb barátom, semmi több.

És olyanokat kérdezget hogy ő szebb? Hát mit mondjak baszki, mikor a barátnőm szeretem, de az a lány vékony, edz, és attól még van szemem hogy van barátnőm, de ezt ő is láthatná.. szépnek látom ígyis mert szeretem és jó ember, de kövezzetek meg, szexuálisan akkor sem vagyok képes vonzódni hozzá!

Mindig mondja hogy fogyózik, aztán eszi a pirítóst meg a felvágottat stb.. javasoltam neki hogy hagyja el a lisztet, cukrot, olajat, de konkretan a fejem leüvöltötte hogy nem értek hozzá ne szóljak bele.

Szerintetek van remény vagy hagyjam el?

2020. júl. 3. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
0%

"Szingliként meg úgyis kénytelen lesz lefogyni, ha akar egy másik pasit fogni..." 😂😂😂😂😂😂mert csak a girnyó lányok szépek 😂😂😂

Hozzatenném, hogy nem mindenkinek 😅

2020. júl. 4. 14:03
 32/64 anonim ***** válasza:
72%
31 itt nem girnyóról van szó, hanem 80 kilóról... aztán szerinted ki jönne össze valakivel 80 kilósan úgy, hogy az szülés után tuti 100 fölé megy? Mondhatod, hogy sok mindenkinek tetszenek a 'telt' (kövér) lányok, de a valóságban otthon ülnek az 5 macskájukkal...
2020. júl. 4. 14:39
 33/64 anonim ***** válasza:
31%

Hát ez nincs így. Szerintem egy 80 kilós nő meg nem számít olyan elhízottnak.

Persze... Vannak kivételek, alkat kérdése is lehet.

Es elmondanam, hogy nem tuti hogy 100 kiló lesz szülés után 😂nem mindenki hízik meg a terhesség alatt. Hiába mutat többet a mérleg, legalább tíz kiló a magzatvíz és a baba, meg a méhlepény. Ezeknek súlya van, senki ne várja hogy ugyanannyi kiló legyen.

De tőlem aztán.. Mindenkinek az tetszik ami. De ne legyél eltevedve, hogy a telt nők senkinek se kellenek.

2020. júl. 4. 16:24
 34/64 anonim ***** válasza:
63%
Mivel gyerek mellett is igénytelen lett, egy gyerekkel mi lenne? Most is kifogasokkal él, miert zabál es nem mozog, gyerek meg tokeletes kifogás lenne. Mit varsz kérdező? Csajod egy lusta bálna lett. Megmondod hogy neked igy nem tetszik, ha nem akar lefogyni keressen olyat aki ezt szereti
2020. júl. 4. 16:42
 35/64 anonim ***** válasza:
86%

"Én javasolnám inkább a kapcsolat lezárását, hogy mindketten megtalálhassátok az igazi párotokat, akit úgy tudtok szeretni ahogy van, minden hibájával, tökéletlenségével együtt."

Már vártam, mikor jönnek az ilyen "rózsaszín köd" típusú válaszok.

Nincs olyan, hogy jön Az Igazi, akivel minden magától tökéletes. Ha valamibe nem fektetsz energiát, elhanyagolod, akkor leépül, legyen szó akár a párkapcsolatról, akár saját magadról.

"Egyébként velem is hasonló a helyzet, annyiban, hogy a férjemet szexuálisan, vizualisan nem zavarja hogy elhíztam. Bár én pajzsmirigy betegség miatt, és cukorbetegség miatt híztam meg, és hiába próbálok küzdeni a kilók ellen nem megy, borzasztó nehezen tudok fogyni. De nem hibáztatlak amiatt ahogy érzel, ha nem lenne ilyen bensőséges a kapcsolatom a társammal, biztos őt is zavarná."

Ez HATALMAS különbség a kérdező helyzetéhez képest. A párodnál lehet, hogy a puszta intimitáson múlik a szexuális vonzalom erőssége és mélysége, de sokunknál sajnos nem elegendő ennyi.

2020. júl. 4. 19:35
 36/64 A kérdező kommentje:

1. Rengeteg tulajdonsága van a haveromnak ami miatt sosem tekintenék rá potenciális jelöltként, de igen, a teste jó, úgy mint nèha egy random nőnek is jó akit az utcán látok. Aki azt mondja még soha nem gondolt valakinek egy másodpercre is csak a testére az nagyon elhiszi hogy ezt be lehet magyarázni..

2. Leültem vele és mondtam hogy nekem ez így nem jó, segítek változtatni, nem hagyom el, de akkor változtassunk tényleg. Full szépen beszéltem. Dühös volt aztán sírt hogy oké oké, erre ma bebaszott egy nagy milka csokit. Egy hetet még várok de szerintem itt lesz vége.

3. 31 (-azt hiszem) aki a telt nőket szereti( a pasiknak durván a fele, mert a másik felének még ez is sok) az a 65-70kgot szereti, persze ha nem kondi lady, mert aki az az 65 kgosan is full vékony, átlagról beszélek aki nem igazán edz!

Legalábbis az eddigi pasi ismerőseim akikkel szó esett erről, nekik is max 70, de nagy része maradna az 55 kgos vékony combnál meg feszes bőrnél, na meg a kiedzett seggnèl:D

Te is inkább ébredj fel, mert szerintem a barátnőm is valami olyan vakon gondolkodik mint te.

2020. júl. 4. 21:44
 37/64 A kérdező kommentje:

És ne gyertek azzal hogy titeket a férjetek 100kgosan is szeret! Igen bizonyára, de ha egy átlag alkatú pasi választhat az elején, nem a 100kgosat fogja, ezen sajnos nincs mit vitatni.

Az teljesen más, hogy gyerekek után már nem ez számít egy férfinak..

2020. júl. 4. 21:46
 38/64 anonim válasza:
15%
Dobd ki aztán add meg a lehetőséget a barátnődnek, hogy kerresen egy olyan embert, aki elfogadja mindenhogyan. A test az idő múlásával változni fog. Amikor 50 fölött jár meg kidobod egy fullos 20-30 éves nőre? És mielőtt a barátnődbe keresed a hibákat, a Te tested hogy áll???? Bunkó paraszt.....
2020. júl. 4. 22:02
 39/64 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem 50 a csaj hanem 25, akkor ne legyen mar tehen bakker. Nem szült 3 gyereket hogy logjon a hasa, melle.
2020. júl. 4. 22:28
 40/64 A kérdező kommentje:
Én 5 éve kondizok és pont ugyanannyi kg vagyok (2-3 elteressel ami izom) mint mikor ossze jottunk! Pont ezert is zavar reszben, mert en nem hagytam el magam!
2020. júl. 5. 08:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!