Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghízott a barátnőm, és elveszett a vonzalom?
3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, nagyon rendes lány, sosem csalnám meg de egyszerűen nem tudok vonzódni hozzá.
Mindig a vékony 50 kg körüli lányok tetszettek, ő kb 60 volt mikor megismertem, de úgyis az egyik legcsinosabb leányzó.
Most 80 kg körül lehet( nem szült meg semmi), és jó lenne a párkapcsolatunk, de kb a farkam se áll fel rá.
Ami taszítóbb hogy önbizalma sincs, féltékeny arra a lányra aki 5 éve a legjobb barátom, semmi több.
És olyanokat kérdezget hogy ő szebb? Hát mit mondjak baszki, mikor a barátnőm szeretem, de az a lány vékony, edz, és attól még van szemem hogy van barátnőm, de ezt ő is láthatná.. szépnek látom ígyis mert szeretem és jó ember, de kövezzetek meg, szexuálisan akkor sem vagyok képes vonzódni hozzá!
Mindig mondja hogy fogyózik, aztán eszi a pirítóst meg a felvágottat stb.. javasoltam neki hogy hagyja el a lisztet, cukrot, olajat, de konkretan a fejem leüvöltötte hogy nem értek hozzá ne szóljak bele.
Szerintetek van remény vagy hagyjam el?
Én ilyen helyzetben megmondtam, hogy (sajnos, nem sajnos) nem vagyunk lelki létezők, a szexuális vonzalomban a testi rész is több-kevesebb szerepet játszik (fiatalon inkább többet), és hogy nagyon sajnálom, de egyre kevésbé találom vonzónak. És ez nekem így nagyon nem jó, neki se igazán, magát a kapcsolatot sem erősíti, és nagyon bánt a dolog. És nagyon szeretem őt, és minden más szempontból nagyon jó együtt, és remélem, hogy sikerül rá megoldást találni.
16 Itt nem a pár kilóról van szó (pár kiló? potom huszas...), hanem arról, hogy komolyan apad miatta a szexuális vonzalom, döglődik a szexuális élet, ami egy jó párkapcsolat egyik pillére. Te leélnél így egy életet?
Amikor eljutott a helyzet oda, hogy felszaladt +20-30 kg, akkor a srác nem alaptalanul gondolkodik el rajta, hogy valami nem oké, ,,nem erre fizetett be".
Pontozzatok le, de ha a barátnőm ennyit hízna, amely már a szexualitást fenyegetné, én megmondanám, hogy fogyjon le, mert nekem nem tetszik így. Máskor meg azon megy itt a parádé, hogy az emberek nem képesek használni a szájukat és elmondani a másiknak, ha valami nem jó, mindig ezt szajkózzák, hogy kommunikáció. De úgy látszik, ha meg elmondom, akkor meg az a baj. A nőknek semmit nem kell tenni, őket el kell fogadni és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!