Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meghízott a barátnőm, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghízott a barátnőm, és elveszett a vonzalom?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, nagyon rendes lány, sosem csalnám meg de egyszerűen nem tudok vonzódni hozzá.

Mindig a vékony 50 kg körüli lányok tetszettek, ő kb 60 volt mikor megismertem, de úgyis az egyik legcsinosabb leányzó.

Most 80 kg körül lehet( nem szült meg semmi), és jó lenne a párkapcsolatunk, de kb a farkam se áll fel rá.

Ami taszítóbb hogy önbizalma sincs, féltékeny arra a lányra aki 5 éve a legjobb barátom, semmi több.

És olyanokat kérdezget hogy ő szebb? Hát mit mondjak baszki, mikor a barátnőm szeretem, de az a lány vékony, edz, és attól még van szemem hogy van barátnőm, de ezt ő is láthatná.. szépnek látom ígyis mert szeretem és jó ember, de kövezzetek meg, szexuálisan akkor sem vagyok képes vonzódni hozzá!

Mindig mondja hogy fogyózik, aztán eszi a pirítóst meg a felvágottat stb.. javasoltam neki hogy hagyja el a lisztet, cukrot, olajat, de konkretan a fejem leüvöltötte hogy nem értek hozzá ne szóljak bele.

Szerintetek van remény vagy hagyjam el?

2020. júl. 3. 15:19
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
8%

Egyetértek a 38assal.

Idővel változik a test. Nem fog mindig olyan kívánatos lenni. Öregszik, megoszul, mire 50-55-60 lesz már nem lesz a topon. (kivéve J. LOt) rancosodik, lógósabb lesz a bőr.

Na és az ilyen gondolkodású férfiak... Mint ti... (sokan vagytok) ilyenkor csalják meg az asszonyt akivel már 20 éve együtt. Ekkor keresnek egy fiatal ribit, akinek még szép a bőre, feszes a segge...

Dugni jó, de nem szereti. Ezért is nem Hagyja el az asszonyt.

Ez nem szeretet, ez csak szexuális kielegulesre való igény.

Visszakonyorogned magad hozzá ha lefogyna? 😂

En kívánom a barátnődnek, ha lefogy, ha nem, találjon 100x jobbat mint te.

2020. júl. 5. 08:32
 42/64 anonim ***** válasza:
100%
Írtam neked ezzel kapcsolatban privát üzenetet.
2020. júl. 5. 08:34
 43/64 anonim ***** válasza:
92%

Akik itt pedáloznak, hogy mennyire szemét vagy, hogy ezt fel mered neki hozni, azok biztosan 100 kilósak. Ne hallgass rájuk. Ez nem olyan, mint az őszülés, hogy természetes folyamat. Egyáltalan nem természetes, ha valaki 1-2 év alatt 20 kilót hízik és nem is akar tenni ellene. Ő is valószínűleg 100 kiló lesz hamarosan, ha ennyire leszarja és zabálja a táblás milkát.

Van egy barátnőm, aki minden kapcsolatában hízik legalább 10 kilót és mikor javaslom neki, hogy cukormentes édességet egyen a napi 2 csokija helyett, akkor jönnek a kifogások. Direkt elvittem egy cukormentes cukrászdába megmutatni, hogy ugyanolyan íze van a cukormentesnek, csak nem hízlal annyira, tetszett is neki, de nem hajlandó azt enni a milka helyett. Ami azt jelenti, hogy semmit nem akar tenni a hízása ellen. És igenis ilyenkor jön az, ha szingli lesz, akkor hirtelen elkezd fogyózni és sikerül is neki. Ezt látom az ismeretségi körömben, hogy ahogy 'fog' valaki egy pasit, máris feljön az a 10-20 kiló pár hónapon belül...

2020. júl. 5. 08:42
 44/64 anonim válasza:
8%
43-as. Remélem Téged is a tested miatt fognak lapátra tenni aztán majd jössz Te is ide sírni. ;)
2020. júl. 5. 09:04
 45/64 anonim ***** válasza:
100%

44es én felfogtam, hogy ez nem oké és teszek ellene. 10 kg felesleg van rajtam, ami le is fog menni hamarosan. Nem 40 kiló feleslegnél kéne észbe kapni, hanem már 10-20nál és akkor talán nem fognak kidobni.

Az edzőterembe ahova járok rengeteg túlsúlyos nő és férfi jár, csak támogatást kapnak és öröm látni, hogy 40 kilós túlsúllyal lejönnek a 30 fokban edzeni a Milka zabálása helyett. A többieknek meg maradnak a kifogások meg a 'jajj a férjem így is szeret' meg a 'plus sized model', amik a kövérségük takargatására lettek kitalálva.

2020. júl. 5. 09:23
 46/64 anonim ***** válasza:
100%

#45nek üzenem

Szerintem hatalmas baj hogy főleg a plus size modellek elterjedésével teljesen normális és biztatott dolog hogy legyen kövér az ember. Úgy is szép. Tény hogy a szépség relatív, van sok ember akinek tetszenek de attól az egészségestől messze van. És nem a 10 kiló túlsúlyról beszélek hanem ha valakinek a bmi-je mondjuk 40-50 és ő azt mondja hogy fogadják el az emberek. Oké oké. Csak számoljanak azzal is hogy ez nagyon sok egészségügyi negatív vonzattal fog járni

2020. júl. 5. 10:49
 47/64 anonim ***** válasza:
100%

1 Sehol nem volt szó megcsalásról, bármi is van, lehet gerinccel is intézni.

2 Akármilyen elkötelezett valaki, a szexuális vonzalom nem lesz magától értetődő és automatikus, sem férfi, sem nő részéről.

3 Fiatal emberekről beszélünk, nem idősekről. Ilyen erővel azt is mondhatnánk, hogy tessék jól érezni magadat párkapcsolatban egy enyhe értelmi fogyatékossal, elvégre idővel a szellem is hanyatlani fog (rosszabb esetben nyolcvan éves korára demens lesz a párod).

2020. júl. 5. 11:15
 48/64 anonim ***** válasza:
28%
Annyira szánalmas ez az egész. Egy válaszolón kívül senki nem írta, hogy beteg is lehet, el kéne mennie kivizsgálásra... mindenki csak a saját szexualitását helyezi előtérbe, hogy mi szexi mi nem. Annyira felbsz, komolyan. Miért nem lehet azzal indokolni a csajnak, hogy az egészsége miatt figyeljen magára, miért azzal kell, hogy nem áll fel rád mert dagadt vagy? Ennyit arról, hogy egészségben betegségben- még jó hogy nem vagytok házasok.
2020. júl. 5. 12:04
 49/64 anonim ***** válasza:
100%
48as azért mert én hiába szóltam a barátnőmnek h induljon el kivizsgálásra az egészsége miatt mintha a falnak mondtam volna.
2020. júl. 5. 12:43
 50/64 anonim ***** válasza:
20%
A kövérség egészségtelen. De vajon ki egészségesen találkoztok? Nem isztok? Nem dohanyoztok? Nem hinném hogy mindenki olyan példás egészségre törekvő ember 😂
2020. júl. 5. 16:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!