Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghízott a barátnőm, és elveszett a vonzalom?
3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, nagyon rendes lány, sosem csalnám meg de egyszerűen nem tudok vonzódni hozzá.
Mindig a vékony 50 kg körüli lányok tetszettek, ő kb 60 volt mikor megismertem, de úgyis az egyik legcsinosabb leányzó.
Most 80 kg körül lehet( nem szült meg semmi), és jó lenne a párkapcsolatunk, de kb a farkam se áll fel rá.
Ami taszítóbb hogy önbizalma sincs, féltékeny arra a lányra aki 5 éve a legjobb barátom, semmi több.
És olyanokat kérdezget hogy ő szebb? Hát mit mondjak baszki, mikor a barátnőm szeretem, de az a lány vékony, edz, és attól még van szemem hogy van barátnőm, de ezt ő is láthatná.. szépnek látom ígyis mert szeretem és jó ember, de kövezzetek meg, szexuálisan akkor sem vagyok képes vonzódni hozzá!
Mindig mondja hogy fogyózik, aztán eszi a pirítóst meg a felvágottat stb.. javasoltam neki hogy hagyja el a lisztet, cukrot, olajat, de konkretan a fejem leüvöltötte hogy nem értek hozzá ne szóljak bele.
Szerintetek van remény vagy hagyjam el?
#48 "Annyira szánalmas ez az egész. Egy válaszolón kívül senki nem írta, hogy beteg is lehet, el kéne mennie kivizsgálásra... mindenki csak a saját szexualitását helyezi előtérbe, hogy mi szexi mi nem. Annyira felbsz, komolyan. Miért nem lehet azzal indokolni a csajnak, hogy az egészsége miatt figyeljen magára, miért azzal kell, hogy nem áll fel rád mert dagadt vagy? Ennyit arról, hogy egészségben betegségben- még jó hogy nem vagytok házasok."
A kérdező írta, hogy megint bevert egy nagy adag milkát. Ezen melyik kivizsgálás segít? Inkább lelki okokra gyanakszom, de sajnos egyesek minden ok nélkül képesek elhagyni magukat.
Amúgy miért kell hazudni a párodnak, akivel elvileg az egész világon a legőszintébb lehetsz? (és sokan el is várjuk a másiktól, hogy az igazságot mondja, akármilyen fájdalmas is az igazság)
Majd ha reménytelen alkoholistává züllik a férjed, kíváncsi leszek, mit fogsz mondani erről az egészségben-betegségben témáról.
Korábban már válaszoltam ide, de csak megerősödtem abban, amit eddig gondolok.
A párodat megismerted x állapotban, ez jelent egy lelki, szellemi és egy fizikai (külső) ,,csomagot". Azért tetszett meg, mert sok a közösé téma és csinos.
Ha ebből valamelyik megváltozik, pl.: elkezd cigizni, inni, feladja a céljait stb., akkor megfordul a fejedben, hogy elhagyod, mert te ezzel a dologgal nem érzed jól magad. Te nem ezzel az emberrel jöttél össze.
Ha elhízik (vagy éppen durván lefogy), akkor ugyanide jutsz el, hogy neked a vékony/kövér nők tetszenek, ez is számított, amikor összejöttél vele és így, hogy meghízott/lefogyott, már nem az, aki neked megtetszett.
Akkor, miért képmutatás, hogy elfogadható, ha azért szakítunk, mert a másik megváltozott belső terén és miért lenézendő, ha azért szakítunk, mert a külső megváltozott?
Konkrét témára: nekem a vékony lányok tetszenek és igen, zavarna, ha meghízna. És igen, meg is mondanám neki és el is hagynám, ha nem is akarna semmit tenni ellene. Az, hogy szeretem, nem azt jelenti, hogy vakon lenyelem, ahogy eligénytelenedik, elhízik.
Nem mellesleg, az meg teljesen rendben van, ha a férfi hízik el és emiatt a nő otthagyja, akkor meg megy a bátorítás, hogy jól tette, jobbat érdemel, mint egy disznó. De ha férfi ezt csinálja, akkor meg egy utolsó rohadék.
Ha egy férfi vonzónak talál, vonzódni fog hozzád, és kész: a szimpátia, a szeretet és a nemi vágy megmagyarázhatatlan, nincs köze semmilyen külsőséghez. Ha egy FÉRFI nem látja meg benned a NŐ-t, akkor hiába fogysz, hízol, vagy szépítkezel, lehetsz bármennyire dekoratív, soha nem fogsz tetszeni neki. Hát ne akarj másmilyen lenni, mint amilyen vagy! Mert lehet valaki csinosabb nálad, lehet valaki okosabb, vagy fiatalabb, de sohasem lesz olyan, mint TE. A megfelelő ember az akinek, pontosan azért tetszel, mert nem vagy olyan, mint más, a valódi énedet fogja értékesnek találni! Minél közelebb kerül hozzád, annál jobban fogsz neki tetszeni és minél jobban beléd szeret, annál szebbnek fog látni téged, napról napra… anélkül, hogy változnál.
(A. J. Christian)
Én vagyok a 28.as válaszoló, aki ugye rózsaszín ködben látja a kapcsolatát, vagy azt képzeli hogy jön egyszer egy szőke herceg akivel minden szipi szuper.
:D ez vicc, ilyen tényleg nincs. Rengeteg dolgon kellett nekünk is dolgoznunk a párommal, hiszen összeköltözésnél rengeteg probléma merült fel. Aztán teltek az évek, volt pénzügyi, családi gond, együtt gyászolás, volt hogy nem voltunk egy hullamhosszon...
Mint minden egyes kapcsolatban.
De ezen kívül voltak egész éjjelen át tartó beszélgetések, elmélkedések, gyönyörű emlékezetes pillanatok és vicces helyzetek... Tudjátok, a jóban rosszban ezt jelenti. Milyen dolog lett volna ha amikor felmondott a munkahelyén a párom az lehetetlen körülmények miatt, hogy elhagyom mert jezusom, nem lesz annyi pénz, vagy jesszusom közben felszedett néhány kilót, egyszerűen olyan abszurdnak hangzik. És ha megkerdezik tőlem mit szeretek a páromban, nem azt mondom hogy szeretem a hasizmát, vagy hogy huu de fitt, hanem szeretem a lelkét, az eszét, a szavait meg akkor is, ha néhány ember nem tudja megemészteni ezt a nyálas választ. A férjem velem volt amikor depressziós voltam, amikor meghíztam, amikor gyászoltam, és nem arra gondolt hogy najó, 1 hetet adok ennek ha nem kezd el azonnal fogyókúrázni akkor itt off jöhetnek a válási papírok. :D
Ezért mondtam azt hogy hagyd el, mert ha tényleg valakihez annyira ragaszkodsz es szereted, akkor vele leszel ha szomorú, és szörnyen néz ki, vele leszel ha 50000 kg is, mert egyszerűen nem tudod elképzelni nélküle és kész. És ez nem nyálas, remélem lesz részed egy normális kapcsolatban.
NEM minden szól a szexről, vagy ha neked igen, keress egy olyan lányt akinek olyasmi értékrendje van amilyen neked, és akkor mindenki boldogan él. :)
"Itt mindketten hibásak, de azt gondolom hogy annyira nem mély ez a kapcsolat ahhoz, hogy megérje dolgozni rajta. Ha mely lenne a kilók ellenére is kívánná. Tehát ha nem így gondolod kedves utolsó válaszoló, hogy van az hogy vannak olyan férfiak akik ugyanúgy kívánják a párjukat úgy is, ha meghízott? "
Kedves 59, úgy gondolom, ahogy a 17-es válaszomban is leírtam: nem vagyunk tisztán lelki lények, az emberek nagy többségénél többé-kevésbé a test is számít a szexuális vonzalomban. Igen, vannak olyan férfiak, akiknél egyáltalán nem számít, és elegendő annyi, hogy mély a lelki kapcsolódás. Ahogy olyan férfiak is vannak, akik magát a szexet sem kívánják, mert aszexuálisak. De ezek nem az egyén döntésein múlnak, senkit nem lehet felelősségre vonni azért, mert arra izgul, amire. (egyébként akiket említesz férfiak, hogy a kilók ellenére is kívánják a párjukat, azok többségénél szerintem nem pusztán a mély kötődés miatt van, hanem egyszerűen bejönnek nekik a duci formák is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!