Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 26 éves koráig öt fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 26 éves koráig öt fiúval feküdt le, az nagyon sok?

Figyelt kérdés
A barátnőmet megkérdeztem hány fiúval feküdt le előttem, azt mondta öttel. Most 26 éves. Szerintem túl sokan voltak előttem. Nemtudtam eleinte, hogy ilyen könnyűvérű és most nagyon elbizonytalanodtam.

2020. jún. 21. 00:02
1 2 3 4 5
 41/44 Lachesys ***** válasza:
87%
sztem meg kb kutyád se volt soha nem hogy nőd. "azt hittem szűz" :Dddd bazi jó kapcsolat lehet amiben ennyit se tudsz a másikról.
2020. jún. 21. 12:42
 42/44 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kevés.
2020. jún. 21. 13:33
 43/44 anonim ***** válasza:
100%
Az én exemnek 1 is sok volt.
2020. jún. 22. 09:21
 44/44 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem sok 26 évesen az 5 pasi. Én nő vagyok, 24 éves koromig vártam a szüzesség elvesztésével, nagy hiba volt.

Ha 50-en lettek volna előtted, megérteném az aggályaidat, na de 2 évente egy pasival mi a gond? Csak nem attól félsz, hogy valamelyik jobb volt, mint te?

Az viszont felháborító, hogy ulyen undorító stílusban beszélsz valakiről, akit állítólag szeretsz. Nem érdemel meg téged.

2020. jún. 22. 11:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!