Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 26 éves koráig öt fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 26 éves koráig öt fiúval feküdt le, az nagyon sok?

Figyelt kérdés
A barátnőmet megkérdeztem hány fiúval feküdt le előttem, azt mondta öttel. Most 26 éves. Szerintem túl sokan voltak előttem. Nemtudtam eleinte, hogy ilyen könnyűvérű és most nagyon elbizonytalanodtam.

2020. jún. 21. 00:02
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
86%

Ismerek olyat aki bevallotta hogy 7 pasival volt.

20 évesen.

2020. jún. 21. 08:32
 22/44 anonim ***** válasza:
91%
pff remélem kidob a barátnőd. De ha már itt tartunk én ilyen pasival sosem jönnék össze aki így áll a dolgokhoz és válogatás nélkül minden nőt megkefélt. Az meg még kevés is egy 26 éves lánynak,hogy 5 pasi :D
2020. jún. 21. 08:45
 23/44 anonim ***** válasza:
100%
Ha 2 hónapja vesztette el a szüzességét és azóta gyűjtötte be az ötöt, az sok lehet, igen. De ha volt öt kapcsolata az elmúlt 8-10 évben, az miért sok?
2020. jún. 21. 09:02
 24/44 anonim ***** válasza:
82%
Felolvastam a férjemnek a kommentedet, miután már levegőhöz jutott a nevetéstől, annyit mondott: ilyen macsó fasságot már rég hallottam..
2020. jún. 21. 09:07
 25/44 anonim ***** válasza:
10%

Számomra az

F

Lehet leszavazni

2020. jún. 21. 09:09
 26/44 anonim ***** válasza:
13%

#20: "Egyébként ha a nők még jobban válogatnának akkor még több srác hisztizne amiért nem jut neki nő, meg a nők között is több lenne a magányos.

De ha ilyen felvilágosult vagy akkor magyarázd el, hogy hogyan marad minden nő szűz vagy max két partneres 25 után, úgy, hogy a férfiaknak is jut partner."

Nem a kérdező vagyok, de levezetem neked.

Ha a nőkben lenne tartás és úgy viselkednének, mint a régi korokban, akkor jobban megismernék a férfiak személyiségét, akikkel randiznak. Ennél fogva a NORMÁLISABB férfiak élveznének előnyt a jó külsejű dugógépekkel szemben.

Tehát maximum a jó külsejű dugógépek rinyálnának, hogy nem jár nekik alanyi jogon nő és nem elég nekik szépen mosolyogni vagy vagyont villantani, hanem a személyiségre is rá kellene gyúrni, az meg lehet, hogy sokkal jobb van egy átlagos külsejű srácnak.

De elég csak a 70-es, 80-as évek amerikai filmjeiből kiindulni, amikor pont az üresfejű pénzes izomjani volt az, aki incelként viselkedett, mert hiába volt jó külseje, a lány mégis jobban érezte magát a kedvesebb, figyelmesebb átlagsráccal, akinek a személyiségébe szeretett bele.

2020. jún. 21. 10:02
 27/44 Lachesys ***** válasza:
100%

nagyon vicces hogy ennyire hozzátok ezt a "regen ez meg az volt" hülyeséget. régen a nőknek MUSZAJ volt férjhez menniük,és elválni se nagyon lehetett. de nehogy azt higyjetek a megcsalások nem mentek.... ugyan.

amugy meg manapság az is baj ha a no nem szexel 3 randi után. kb minden baj. de érdekes, a kb 10/10es barátnőmet minden pasija megtartotta akkor is ha elso randin szopott:D es minden exe évek mulva is írogat neki részegen.... szoval hagyjuk, a pasik is kb barmit elnéznek annak a nőnek aki bombázó.

(nem mintha sztem bármi baj lenne barátnőmmel, csak itt borul az incelek elmelete)

2020. jún. 21. 10:07
 28/44 anonim ***** válasza:
90%
26 A férfi erények hová tűntek? A régi idők dicsősége szerint akkor vegyél el feleségül egy 18 éves lányt és örökre élj vele együtt házasságban, tartsd el a családot is egyedül. Szexre házasság után kerüljön sor. Az nem kéne ehhez? Mert csak így kerek a narratívád.
2020. jún. 21. 10:23
 29/44 anonim ***** válasza:
20%
#28: Én kiegyeznék ezzel az opcióval, csak sajnos manapság nem választás kérdése. El lehet tartani 18 éveseket, csak a hűség szikrája nem lesz meg bennük. Ha lenne egy VALÓBAN HŰSÉGES nő, akkor szívesen lennék egyedüli családfenntartó is akár.
2020. jún. 21. 10:28
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

29 De ugye te is szűz vagy és 18 év körüli, a házasságban is örökre hűséges lennél?

Mert nehogy már a 18 éves szűzlányok egy kiélt 30+osnak adják az életüket.

Akkor 16 évesen ismerkedés, 18 évesen házasság, utána nászéjszakán gyerekcsinálás a saját tulajdonú ingatlanban és jönnek szépen sorban a további gyerekek. Ez így volt régen. Ezt így vállalnád?

2020. jún. 21. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!