Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 26 éves koráig öt fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 26 éves koráig öt fiúval feküdt le, az nagyon sok?

Figyelt kérdés
A barátnőmet megkérdeztem hány fiúval feküdt le előttem, azt mondta öttel. Most 26 éves. Szerintem túl sokan voltak előttem. Nemtudtam eleinte, hogy ilyen könnyűvérű és most nagyon elbizonytalanodtam.

2020. jún. 21. 00:02
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%

Sosem volt így, összemosod a jelent a múlttal. Épp a múltban volt jellemző a 10-20 év korkülönbség a férfi javára. Meg az, hogy a nők akkor se jöttek össze egy náluk akár csak fél évvel is fiatalabb férfivel, ha amúgy tetszett nekik.

Ráadásul volt sorkatonaság is meg sosem volt olyan semmilyen korban, hogy 18-20 éveseknek saját lakása lett volna, ha csak nem gazdag volt a család vagy több generációs házban laktak amit ma mamahotelként lefikáznak.

Ja, és a legtöbb férfinak egy bárcás curva vette el a szüzességét akitől jó esetben nem kapott lapostetvet, mert a szűz lány mellé a szűz fiú csak bénázott volna, legalább neki tapasztaltanak kellett, hogy legyen.

2020. jún. 21. 10:46
 32/44 anonim ***** válasza:
85%
Nem sok. Ha 18 évesen kezdte, akkor 1,5 évente volt egy. Ne viccelj!
2020. jún. 21. 11:22
 33/44 A kérdező kommentje:

Ne hülyítsetek már gyerekek, mi történt mindenkivel?

Valamikor 17 évesen volt az első hapija, azóta öten fúrogatták hónapokig, sőt évekig. Nekem meg előadja a szende jókislányt, hetekig várattatott, mire lefeküdhettünk. Ha öten jártak benne előttem akkor nem volt tökmindegy neki? Ennyi erővel az első találkozásunkon hagynia kellett volna. Azt hittem szűz, aztán azért várat ennyit. Erre kiderül, hogy ugyanolyan ribizli, mint a többi.

2020. jún. 21. 11:59
 34/44 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, egy ilyen felszínes embernek nem lesz több barátnője. Ritka gusztustalanul beszélsz a barátnődről.
2020. jún. 21. 12:02
 35/44 A kérdező kommentje:
Egy gusztustalan emberről mégis hogy beszéljek?
2020. jún. 21. 12:04
 36/44 anonim ***** válasza:
92%
Oké, ez biztos troll
2020. jún. 21. 12:07
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

A 20- as válaszoló vagyok.

Ne haragudj kérdező, de te sokkal nagyobb görény vagy, mint amilyennek a kérdésed alapján tűnsz, pedig már az alapján is elástalak erkölcsi és logikai szempontból.

Amiről te írsz, hogy "öten jártak benne előtted" azt kapcsolatnak hívják, lehet, hogy veled is komolyan tervezett... De talán túl fogod élni, hogy bízott benned és adott egy esélyt, hatalmas kár, hogy nem jól ítélt meg.

Ja 26-os a privátra várom a választ, mert pontosan erre kérdeztem rá: hogyan szűrheti ki az ilyen embereket egy nő?

2020. jún. 21. 12:13
 38/44 A kérdező kommentje:

Persze, aki még normálisan gondolkodik az rögtön görény meg troll...

Mert mindenhol azt nyomatják, hogy minden lány tökéletes, nem baj, ha minden jöttmentnek szétteszi magát, akkor is isteníteni kell őket. És el is várják. Aki meg nem hajlandó nyalni a s*ggüket, az troll.

2020. jún. 21. 12:23
 39/44 anonim ***** válasza:
87%

Újra 20-as

Nem tudom kik voltak előtted de itt te biztosan a jöttmentekbtáborát gyarapítod, szomorú, hogy ezt nem látod be.

Ha fontos, hogy egy lánynak hány partnere van, akkor legközelebb szex előtt kérdezd meg, mert akkor a normális lányok le tudnak koptatni, és neked sem "húzzák az agyad". (Pár hét várakozásba mondjuk talán nem haltál meg.)

2020. jún. 21. 12:29
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
De attól, hogy hetekig várt az első együttléttel, miért lenne álszent? Gondolom szeretett volna jobban megismerni előtte. Ha jól értettem, akikkel előtted volt nem kalandozások voltak, hanem kapcsolatok. Tehát nem minden jöttmentnek széttette a lábát.
2020. jún. 21. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!