Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum hány éves nővel kezdenétek kapcsolatot, ha a céljaitok közt lenne a családalapítás is, tehát hogy a nő még szüljön gyereket? Szerinted hány éves korig egészséges egy nőnek gyereket szülni és hány éves koráig alkalmas rá biztonságosan?
1-2:
Komoly, 35-40 éves nővel is kapcsolatra lépnétek, hogy majd valamikor később szülhetne nektek gyereket? Durva!
Az első gyerekre vonatkozik.
Most ha pl van már egy gyereke másik kapcsolatból, és 35 éves, úgy nem durva, és nem olyan kockázatos a 2.
Sokaknál nem a gyerekvállalás az elsődleges, hanem a megfelelő társ megtalálása. Nos, van, hogy ez 26 évesen történik meg, van hogy 43 évesen. És? Engem 40 évesen szült az édesamyám, sok barátomat szintén. Senkinek semmi baja. Szerintem jobb egy olyan nő, aki már élt, aki felépítette a karrierjét, független, önálló, kipóbált mindent amit szeretne, példát tud mutatni a gyerekének. 30 éves kor körül már találni is ilye nőt. Én ilyet keresek, nem olyat, akinek a legfőbb tudománya egy rizsfelfújt elkészítése.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!