Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "muszáj" a barátomnak lesnie a nőket, amikor más pasikban ez nincs csak egészséges szinten?
Már kényszerviselkedésnek tartom,ugyanis:
- nincs olyan hely, bárhova megyünk, hogy ne bámulna meg valakit
-ha női hangot hall, már tekergeti a nyakát, honnan jön
-néha a kedvemért próbál úgy tenni, mintha nem érdekelné másik nő - szabályosan kínban van olyankor nem oda nézni..
- nincs nő, aki ne érdekelné, ha csúnya, ha szép, ha öreg, ha fiatal
Mindent összevetve, az okára vagyok kíváncsi, hogy hogy nem képes elmenni nőnemű mellett úgy, hogy ne nőt lásson benne, hanem embert?
Szerintem ez már beteges!Vajon mi válthatja ezt ki nála?
Sok pasiban van ez,áltlában mindenki megnéz egy nöt,ha nem is alaposan,de rápillant,nincs ebben semmi.
De ha nagyon zavar,akkor mondd el neki.
Példa:
Állunk egy haveri körben, pasik, csajok - beszélgetünk.
a srácok mögött jött egy kopogós cipős nő, az összes pasi közül csak az én barátom fordult hátra megnézni, de még végig is követte a szemével merre megy a nő.
vagy amikor beülünk valahová, akkor sem tudja figyelmen kívül hagyni a kávézó ablakán túl és az utca túloldalán levő nőt.
Tehát minden helyzetben, mint egy őrkutya, figyel.
Próbáld olyankor elvonni a figyelmét,fogd meg a kezét,csokóld meg,kérdezz töle valami,okoz valami meglepetés neki akkor,és majd meglátod mit reagál,ha elutasít kiakad ezen,akkor sajnos tényleg nem lesz hosszú kapcsolat.
Vagy esetleg dicsérd Te is a lányt,hogy hú de jó nézz ki,milyen jó alakja van,én is ilyet akarok,ilyen cipöt,frizurát stb...
És kielégült is a pasid? :)
Egyébként minden férfi megnézi a nőket, én is, ha nem is ennyire látványosan, szinte "függőként".
De ha elmegy előttem egy formás teremtés az bizony le van vetkőztetve fejben :DDDD
Én a helyedben ugyanazt tenném, mint ő. Egy próbát megér. Bámuld a férfiakat feltűnően, mint ahogy ő teszi a nőkkel. És majd meglátjuk, hogy az hogy esik neki.
Én sokszor vagyok úgy, ha egy viselkedése nem tetszik a barátomnak és ő nem érti, hogy azon mi a hiba? Vagy a baj? hát én is elkezdem ugyan azt csinálni és majd meglátjuk, hogy neki hogy tetszik?
Például beszélgetett egy lánnyal aki elileg a barátja, de szerintem fiú és nő közt nincs barátság. És én is elkezdtem pár fiúval beszélgetni. Na neki az már egyből nem tetszett.
Talán egy próbát megér, de kitudja. Ez csak egy tanács, vélemény, lehet hogy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!