Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakran olvasom itt, hogy normális párkapcsolat csak két teljes, egészséges ember között létezhet. Mégis kik számítanak egészségesnek?

Figyelt kérdés
Nem értem mire gondolnak ilyenkor, hisz senki se "egészséges". Mindenkinek vannak sérelmei, gyengeségei, stb. Nagyon sok embernek az önbizalmával vannak problémái. Akkor nekik sose lesz teljes párkapcsolatuk?
2013. dec. 6. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég nem láttam/beszéltem értelmes emberrel és ebbe magamat is beleértem.
2013. dec. 6. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés. Ezt én is fel akartam tenni,szóval kíváncsi vagyok a válaszokra én is.
 3/8 anonim ***** válasza:
Egészséges érzelmi-intelligenciával rendelkező egyed között. Én testileg nem vagyok egészséges, mégis teljesértékű szerelmi életet élek, szóval valószínűleg az előbb említett dologra értik az emberek. 24F
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt a toposzt a Csernus verte bele az emberek fejébe. Ha indokolni kellene, megállna a tudomány.
2013. dec. 6. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
ilyen emberek nem léteznek
2013. dec. 6. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Csernus elég sokat fejtegeti ezt a témát. YouTub e-on van egy csomó videója. Ahogy én szűrtem le, az a lényege, hogy nem célszerű úgy és azért párkapcsolatot alakítani, hogy támaszkodjunk valakire például.

De felmerülnek a hagyományos férfi-női szerepek, az önbizalom kérdése is és az, hogy megtanítjuk-e a gyermekeinknek, hogy mit jelent nőnek / férfinek lenni. Nem állunk túl jól ilyen téren, szerintem. Max. annyit tehetünk, hogy a gyermekeinket másképp neveljük majd.

2013. dec. 6. 21:38
 7/8 A kérdező kommentje:
6-os kérdező, szerinted mit jelent nőnek/férfinak lenni? És mihez képest kell másképp nevelni a gyerekeink? Másképp, mint ahogyan minket anno?
2013. dec. 6. 21:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, ahhoz képest, ahogy minket neveltek.

Más forrásból hallottam, de tényleg érdekes, hogy gyerekkorunkban mindannyian hercegnők meg katonák akartunk lenni, felnőtt korunkra meg beérjük tesco árufeltöltéssel. Hova lett az a sok hercegnő és katona, mint amiről gyerekként álmodtunk? Miért adja fel mindenki az álmait? ...

2013. dec. 6. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!