Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakran olvasom itt, hogy normális párkapcsolat csak két teljes, egészséges ember között létezhet. Mégis kik számítanak egészségesnek?
Csernus elég sokat fejtegeti ezt a témát. YouTub e-on van egy csomó videója. Ahogy én szűrtem le, az a lényege, hogy nem célszerű úgy és azért párkapcsolatot alakítani, hogy támaszkodjunk valakire például.
De felmerülnek a hagyományos férfi-női szerepek, az önbizalom kérdése is és az, hogy megtanítjuk-e a gyermekeinknek, hogy mit jelent nőnek / férfinek lenni. Nem állunk túl jól ilyen téren, szerintem. Max. annyit tehetünk, hogy a gyermekeinket másképp neveljük majd.
Igen, ahhoz képest, ahogy minket neveltek.
Más forrásból hallottam, de tényleg érdekes, hogy gyerekkorunkban mindannyian hercegnők meg katonák akartunk lenni, felnőtt korunkra meg beérjük tesco árufeltöltéssel. Hova lett az a sok hercegnő és katona, mint amiről gyerekként álmodtunk? Miért adja fel mindenki az álmait? ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!