Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "muszáj" a barátomnak lesnie a nőket, amikor más pasikban ez nincs csak egészséges szinten?
Már kényszerviselkedésnek tartom,ugyanis:
- nincs olyan hely, bárhova megyünk, hogy ne bámulna meg valakit
-ha női hangot hall, már tekergeti a nyakát, honnan jön
-néha a kedvemért próbál úgy tenni, mintha nem érdekelné másik nő - szabályosan kínban van olyankor nem oda nézni..
- nincs nő, aki ne érdekelné, ha csúnya, ha szép, ha öreg, ha fiatal
Mindent összevetve, az okára vagyok kíváncsi, hogy hogy nem képes elmenni nőnemű mellett úgy, hogy ne nőt lásson benne, hanem embert?
Szerintem ez már beteges!Vajon mi válthatja ezt ki nála?
Ugyanez van nálunk is. Igaz ő csak a fiatal szépeket, látványosakat nézi meg. És nekem még mondja is, hogy milyen helyes, szép, aranyos volt. Vagy amikor direkt arra kell sétálnunk, hogy meg tudjon valakit nézni...
És amikor szóváteszem, mert már idegesít én vagyok a hibás, hogy engem minden zavar...
Megértelek téged, nem tudom, hogy mi bajuk van a pasiknak... Nem elég azaz egy nő, aki elviseli őket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!