Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért "muszáj" a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "muszáj" a barátomnak lesnie a nőket, amikor más pasikban ez nincs csak egészséges szinten?

Figyelt kérdés

Már kényszerviselkedésnek tartom,ugyanis:

- nincs olyan hely, bárhova megyünk, hogy ne bámulna meg valakit

-ha női hangot hall, már tekergeti a nyakát, honnan jön

-néha a kedvemért próbál úgy tenni, mintha nem érdekelné másik nő - szabályosan kínban van olyankor nem oda nézni..

- nincs nő, aki ne érdekelné, ha csúnya, ha szép, ha öreg, ha fiatal

Mindent összevetve, az okára vagyok kíváncsi, hogy hogy nem képes elmenni nőnemű mellett úgy, hogy ne nőt lásson benne, hanem embert?

Szerintem ez már beteges!Vajon mi válthatja ezt ki nála?

2014. máj. 22. 08:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Lehet, hogy nem dugsz vele eleget.
2014. máj. 22. 09:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Istenem!Nem tudom melyik betű nem érthető?!Minden rendben van köztünk,szeretjük egymást,hűségesek vagyunk,jókat szexelünk!Inkább csak NŐK válaszoljanak!
2014. máj. 22. 09:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
paraszt, és ennyi. szeretik a férfiak minden tuskóságukat nyakatekert, idióta evolúciós elméletekre fogni, de ez nem jelenti azt, hogy tűrnöd kéne. állj ki magadért, érezze hogy ez nagyon nem így megy, majd akkor megembereli magát. ha meg emiatt szakít, hát, csak nyerhetsz a dolgon. ne higgy az itteni önjelölt alfahímeknek, egyáltalán nem kell tűrnöd a férfiak minden szar önző megmozdulását.
2014. máj. 22. 11:37
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. máj. 23. 19:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Hm, nekem is ilyen pasim volt.Hová lett??? Valahogy most tudatosult bennem, hogy már nem csinálja. Vagy csinálja de már nem zavar? Így vagy úgy, de megoldódott a dolog, tehát van remény. Ja, már 40-ek vagyunk mindketten.:D
2014. jún. 2. 10:08
 16/17 anonim ***** válasza:

Ugyanez van nálunk is. Igaz ő csak a fiatal szépeket, látványosakat nézi meg. És nekem még mondja is, hogy milyen helyes, szép, aranyos volt. Vagy amikor direkt arra kell sétálnunk, hogy meg tudjon valakit nézni...

És amikor szóváteszem, mert már idegesít én vagyok a hibás, hogy engem minden zavar...

Megértelek téged, nem tudom, hogy mi bajuk van a pasiknak... Nem elég azaz egy nő, aki elviseli őket ;)

2014. jún. 2. 13:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Az enyém meg a ronda, nagydarab nőket nézi ha azoknak ki van pakolva a mellye.... Sajnos én nem tudok olyan lenni, szóval igyekszem felkészült arra ha el hagynak újfent egy undorító gnómért.... :(((
2015. szept. 14. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!