Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 26 éves koráig öt fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 26 éves koráig öt fiúval feküdt le, az nagyon sok?

Figyelt kérdés
A barátnőmet megkérdeztem hány fiúval feküdt le előttem, azt mondta öttel. Most 26 éves. Szerintem túl sokan voltak előttem. Nemtudtam eleinte, hogy ilyen könnyűvérű és most nagyon elbizonytalanodtam.

2020. jún. 21. 00:02
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
87%
*troll, bocs
2020. jún. 21. 00:42
 12/44 A kérdező kommentje:

Na nehogymár egy kalap alá vegyük, ha egy csaj mindenkinek aláfekszik akivel összejön, meg ha egy pasi csak úgy csajozgat. Ez tuti megint valami emancipációs baromság.

Mi a franc történik a világgal? Hát esküszöm lesz@pom magam!

És ne lányok válaszolgassanak, mert az ő véleményük érdekel most a legkevésbé. És hiába írjátok, hogy fiúk vagytok tudom hogy nem. Mi nem így gondolkodunk.

Segítsetek már, nagyon ideges vagyok. Soha nem csalódtam még ekkorát emberben, mint most a barátnőmben. Egy visszafogott, kedves, erkölcsös lánynak ismertem meg. Erre tessék...

2020. jún. 21. 00:57
 13/44 anonim ***** válasza:
31%
Én szűz lány vagyok és szűz fiút akarok. Megértem a problémád, ha kiderülne, hogy a fiúm már sok lánnyal volt, egy világ dőlne össze bennem. :(
2020. jún. 21. 01:00
 14/44 anonim ***** válasza:
96%
Mi az, hogy nehogy egy kalap alá vegyük? :D Miért gondolod, hogy ez így van, hogy a pasiknak szabad, de a nőknek meg nem?
2020. jún. 21. 01:02
 15/44 anonim válasza:
95%
Te hány nővel feküdtél le? Én tényleg nem értem miért probléma az öt ember. Félsz hogy ezek után nem vagy elég jó az ágyban?
2020. jún. 21. 01:06
 16/44 Lachesys ***** válasza:
95%

akkor miért nem szűz macával jöttél ossze ha ez neked ennyire fontos?

amugy meg fura is lenne ha járok valakivel és nem fekszünk le. micsoda hulyeseg ez?

en a barátnőd helyében kidobnálak mint macskat sz@rni

2020. jún. 21. 01:07
 17/44 anonim ***** válasza:
92%

1. Öt ember k*rvára nem sok, főleg 26 évesen.

2. Mióta minősít valakit ez emberileg, hogy hány emberrel csinálta? Mi az, hogy csalódtál? Megcsalt talán? Mert ha nem, akkor mit érdekel téged, mi volt előtted?

3. Ez, hogy fiúknak szabad, lányoknak nem, valami 20. századi szexista baromság.

20/F

2020. jún. 21. 01:10
 18/44 anonim ***** válasza:
95%

Én férfi vagyok, te meg fogyatékos.

Jó, hogy nem azt szánolod, hány emberrel fogott kezet. Menj aludni, nem való melléd hús-vér nő még

2020. jún. 21. 01:25
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

7: Nő vagyok és nekem is probléma lenne, ha ilyen könnyűvérű lenne a barátom, mint te.

Igenis zavarna, össze se jönnék ilyennel.

2020. jún. 21. 03:04
 20/44 anonim ***** válasza:
93%

27 éves vagyok 1 férfival voltam eddig, de veled biztos hogy nem jönnék össze, ha egy férfinak "okés csajozgatni", egy nő meg "ne feküdjön mindenki alá".

Marhára nem érdekel az evolúvciós eredet mert evolúciós szempontból a nőknek is előnyös több férfival párosodni, a lakatos-kulcsos ("jó kulcs sok zárat nyit") baromság - ami a férfiakat péniszre és egóra degradálja, a nőket hibáztatja - meg egyenesen felháborít.

Ja és segítek: nem lennék rosszabb attól ha öt vagy 10 ember lett volna meg, de te se kellenél akkor se ha szűz vagy.

Bár próbálom azzal vigasztalni magam, hogy ilyen csávó nem létezik és te troll vagy, mert ha jobban válogatna, akkor veled se kellett volna összejönnie...

Egyébként ha a nők még jobban válogatnának akkor még több srác hisztizne amiért nem jut neki nő, meg a nők között is több lenne a magányos.

De ha ilyen felvilágosult vagy akkor magyarázd el, hogy hogyan marad minden nő szűz vagy max két partneres 25 után, úgy, hogy a férfiaknak is jut partner.

2020. jún. 21. 06:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!