Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hihetek annak, hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hihetek annak, hogy tényleg fáj neki ott lent?

Figyelt kérdés

Fél éve együtt vagyok a barátnőmmel, és felmerült egy olyan probléma h annyiszor voltunk együtt (nemcsak a héten, hanem az elmúlt fél évben) szexuálisan h állítása szerint fáj neki ott lent és én először nem értettem mire gondol, de aztán rákérdeztem és azt mondta h fáj a p*ncija.

Arra gondoltam először h beütötte valahova vagy fertőzése lehet ilyesmi és aztán nemrég kinyögte azt h a sok szextől fáj neki.

Azt is sokszor felhozza h miért nem vagyok hajlandó beszélgetni vele elmenni sétálni ide oda, most ugye "lecsengőben" van a koronavírus bár lehet még kitart egész évben, de szerinte több hangsúlyt kéne fektetni egyéb dolgokra is, merthogy én nagyon lefárasztom az állandó szex-el h mindig megjön hozzám egyből rámászok, szex, én megyek át hozzá egyből rámászok, szex, és naponta 2x is van rá igényem főleg úgy h az első másfél hónapban nem volt köztünk semmi szexuális, csak csók tipi tapi, de még petting sem!

Én nem bírok betelni vele mert nagyon szép kis csaj, és jó "benne lenni" de ez szerinte már sok és h kicsit vegyek vissza. Szerinte heti 3-szor 4-szer bőven elég neki, de mondtam h az meg nekem nagyon kevés és ha nem tudunk megmaradni a napi 1-nél legalább akkor inkább felejtsük el egymást.

Mindig felrója nekem h ha csak azért jövök át vagy azért megy át h megdugjam akkor miért nem keresek egy éjszakásra lányokat, erre most mit mondjak? Ha ő itt van mellettem akkor minden nap tudok szexelni most miért mennék máshova?

Ez hihető szerintetek h fáj neki ott lent?

#szex, petting, kapcsolat, p*nci, fájdalom, lány, csaj, barátnő
2020. jún. 6. 18:54
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
És te mi vagy? Az őszinte és megingathatatlan szerelem hírnöke, megtestesítője? Neked nem fontos?
2020. jún. 6. 20:51
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Csak szexért cagy vele. Fura h neki nem esik le. Elég önző vagy, ami nagyon ciki. Azért tartassz fel és használsz ki egy embert az életben, hogy ne keljen egyájszakásozni. Keress szexpartnert. Ez eddig miért nem jutott eszedbe? Nekem a napi egy nagyon kevés, talál lányok közül is olyat akit napi többször látogathatsz.
2020. jún. 6. 21:13
 43/51 anonim ***** válasza:
100%

Fél éve vagytok együtt. Nem akarsz szakítani vele, állításod szerint melletted a helye. Érdekes, egyszer sem írtad le az eddigi 4 oldalon keresztül, hogy szereted a barátnődet.

Neked ő csak egy állandó punci, akit minden nap előveszel a polcról. Ha csak a szex számít neked, miért nem keresel olyat, akinek szintén csak ez a fontos? Miért ragaszkodsz egy olyan emberhez, akinek láthatóan nem ez van a prioritási lista élén?

Egy kapcsolatot NEM tart össze a szex - a saját kapcsolatod erre a példa, és még így is azt hajtod, hogy de, a szex a legfontosabb. NEKED ez a legfontosabb egy kapcsolatban, másnak nem. A barátnődnek sem. Jobban tennéd, ha elengednéd, és mindetten keresnétek magatokhoz való partnert.

2020. jún. 6. 21:29
 44/51 anonim ***** válasza:
93%

Igen, fájhat.

Nálam nagyon sokszor előfordul egy keményebb együttlét után, hogy alapvetően nem fáj, de még egy menetet egyszerűen nem tudnék elviselni, mert fájna.

2020. jún. 6. 21:55
 45/51 anonim ***** válasza:
96%
Hát hallod bsználak ki az ajtón, mint macskát szrni.Rém unalmas fsz lehetsz, akivel a bszáson kívül semmi értelmeset nem lehet csinálni. Dög unalom melletted az élet. Az életed is csak pinából meg fszból áll. Ezt a csaj, hogy nem veszi észre? 🤔
2020. jún. 6. 22:56
 46/51 A kérdező kommentje:

Jó igazatok van tényleg tárgyiasítottam, de értsétek meg h ez nekem nagyon fontos. Már azon is gondolkodtam h vissza veszem az együttlétek számát h több minőségi időt töltsünk együtt, mert nem akarom elveszíteni.

Amiket írtam azt nem vonom vissza de elgondolkodok rajta.

2020. jún. 6. 23:22
 47/51 anonim ***** válasza:
92%

Szia! Nem megyek bele az utalkozos részbe, de leszögezem,hogy egyet értek a korábbi hozzászólásokkal.

Végig olvastam az összes kommentet. Az a baj, hogy hiába csinálja ő többször a te kedvedért vagy te kevesebbszer az ő kedvéért, ha ebben az alapvető dologban nem egyeznek az igényeitek, hosszú távon nem fog működni a dolog.

Te is tudod,hogy ha valóban szeretned ezt a lányt,akkor nem így beszélnél róla és kérned öt,hogy egyedül ő változtasson mindenen,szóval legyél vele rendes,mondd meg neki,hogy hagyjátok egymást,hogy mindketten olyan partnert talalhassatok,ami megfelel a szexuális igenyeiteknek is.

21N

2020. jún. 7. 00:19
 48/51 anonim ***** válasza:
0%

Véletlenül nem az egyik exemmel vagy együtt? Mintha csak én írtam volna a kérdést. Vele sem egyezett az étvágyunk.

Ha van olyan rendező az élet, hogy tényleg vele vagy, akire gondolok, akkor sok szerencsét...

2020. jún. 8. 10:23
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

"Nem értek én itt senkit! Mi van veletek?! Oké vannak dolgok a szexen kívül is, de... Egy párat írjatok már. Tényleg."

Te tényleg EKKORA gyökér vagy, vagy csak provokálod itt a jónépet?

Soroljam? Mozi, színház, múzeum, séta, vacsora egy jó helyen, összebújva film nézés, összebújva együtt dumcsizás, társasozás, stb.

2020. jún. 8. 11:18
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

"Ha van olyan rendező az élet, hogy tényleg vele vagy, akire gondolok, akkor sok szerencsét..."

A partneren múlik minden. Exemmel én sem akartam sosem lefeküdni, mindig csak kifogásokat kerestem, mert önző volt és nem éreztem hogy bármi más lennék egy lyuknál. A mostani páromról meg alig bírok lemászni. Úgyhogy nem csak a nőn áll a dolog, ha az exed nem akart veled lenni, arról te is tehetsz...

2020. jún. 8. 13:11
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!